Ce spune Cristina Șișcanu despre oamenii din jur și pe ce trebuie să se bazeze relațiile de prietenie din viața ei. „Eu nu prea pot să interacționez cu astfel de oameni.”

Ce spune Cristina Șișcanu despre oamenii din jur și pe  ce trebuie să se bazeze relațiile de prietenie din viața ei. „Eu nu prea pot să interacționez cu astfel de oameni.”
Ce spune Cristina Șișcanu despre oamenii din jur și pe ce trebuie să se bazeze relațiile de prietenie din viața ei. „Eu nu prea pot să interacționez cu astfel de oameni.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre cum alege oamenii din jur și care sunt cei cu care nu interacționează.

Cristina Șișcanu vorbește adesea despre diferite subiecte în viața personală și profesională și abordează uneori subiecte care să intereseze și pe cei din jurul ei. De această dată, prezentatoarea TV a vorbi despre prieteni și despre oamenii pe care nu ar putea să îi aibă niciodată jurul ei. Este de părere că e inutil să ai mulți prieteni, ci mai degrabă cunoștințe, iar ea recunoaște că este  dintr-o bucată, loială, care trăiește în egală măsură atât dreptatea, cât și nedreptatea. 

„Nu mai pierd timpul cu astfel de oameni, fie că este vorba de viața personală sau profesională deopotrivă. Îi evit. Sau nu-i lasă să pătrundă foarte aproape de mine pentru că mi-am dat seama, de-a lungul timpului, că sunt în zadar aceaste relații. Nu să ai relațiile acestea de prieteni așa doar ca să fie. Că e bine doar să ai mulți prieteni ca să fie și așa mai departe.
Cunoștințe da, ok. Dar să ai mulți prieteni… da, e frumos să ai mulți prieteni dacă toți prietenii sunt dintr-o bucată. Eu sunt un om dintr-o bucată, sunt un om loial care trăiește cu pasiune și dreptate, dar și nedreptate.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Cum alege Cristina Șișcanu oamenii din jurul ei

Citește și: Cristina Șișcanu plănuiește o vacanță în doi? Ce spune prezentatoarea TV despre următoarea călătorie? „Sunt mai multe responsabilități când sunt copiii.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre independența financiară și ce le sfătuiește vedeta TV pe femei? „Banii contează în același rând cu celelalte lucruri.”

Vedeta TV recunoaște că nu prea interacționează cu persoane care nu sunt asumate și înțelege că oamenii din cursul vieți  vin și pleacă, însă un set de valori cu privire la anturaj trebuie bine stabilitde fiecare dată.

Cristina Șișcanu a mărturisit și faptul că maturitatea te ajută să înțelegi anumite lucruri din viață și să reușești să construiești alături de cei din jur. „ Recunosc, eu nu prea pot să interacționez cu astfel de oameni. Adică interacționez până la un anumit punct.  Dacă nu e dintr-o bucată, adică să fie într-o relație de prietenie, să văd că e asumat, să văd că ia decizii ferme.
Repet, de-a lungul vieții, oamenii vin și pleacă din viața ta, dar setul de valori pentru anturaje e bine să poți să ți le setezi cât mai repede posibil. Cu cât mai devreme ajungi la maturitatea de a pricepe și de a înțelege, de a-ți alege un set de valori, cu atât ai șanse să te simți mai bine în viața ta și să reușești să construiești.”,
a mai spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cristina Șișcanu și-a spus părerea legată de locuitul cu părinții sau socrii! „ Apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe. Am supraviețuit cu toții.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies