Ținuta cu care Cristina Șișcanu s-a afișat în mediul online! Mădălin Ionescu a filmat momentul. „Leopardiță. Eu zic că se potrivește foarte bine și faptul că am unghiile roșii.”

Ținuta cu care Cristina Șișcanu s-a afișat în mediul online! Mădălin Ionescu a filmat momentul. „Leopardiță.  Eu zic că se potrivește foarte bine și faptul că am unghiile roșii.”
Ținuta cu care Cristina Șișcanu s-a afișat în mediul online! Mădălin Ionescu a filmat momentul. „Leopardiță. Eu zic că se potrivește foarte bine și faptul că am unghiile roșii.”

Cristina Șișcanu a ținut să împartă cu urmăritorii ei ținuta pe care a ales-o pentru a ieși în oraș.

Cristina Șișcanu este mereu foarte activă pe rețelele de socializare și împartea de fiecare dată toate momentele de peste zi, fie că vorbim de vacanță, de rutina ei de acasă, de familie sau de locurile pe care le vizitează. A făcut deja un obicei din a împărți cu publicul detalii cu privire la aspectele din viața personală și profesională și chiar dacă uneori există și guri rele ce comentează anumite situații afișate, ea rămâne aproape pentru cei care o urmăresc de multă vreme.

Prezentatoarea TV a făcut un obicei din a împărtăși cu urmăritorii săi ținutele pe care alege să le poarte de zi cu zi, fie atunci când iese din casă pentru o întâlnire importantă, un eveniment de seară sau pur și simplu își rezolvă treburile prin oraș. Aceasta a vorbit adesea și despre dressingul său și faptul că un om de televiziune trebuie să investească în haine, așa cum alții investesc în diferite obiecte ajutătoare muncii.

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru a ieși din casă

Citește și: Cristina Șișcanu plănuiește o vacanță în doi? Ce spune prezentatoarea TV despre următoarea călătorie? „Sunt mai multe responsabilități când sunt copiii.”

Citește și: Cristina Șișcanu, anunț important pe rețelele de socializare! „Eu produc foarte mult conținut. E un volum destul de mare de muncă și am nevoie de ajutor.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De această dată, prezentatoarea TV a fost surprinsă chiar de soțul ei în timp ce ieșea din mașină, iar acesta a filmat-o pentru a arăta cum a ales să se îmbrace soția lui. Cum ținuta leopard face furori în această vară, vedeta TV a ales și ea să poarte o rochie mulată pe corp, cu imprimeu de leopard, lungă, la care a adăugat niște sandale cu același imprimeu și o geantă, de asemenea.

Pentru a trece cu bine de soarele de peste zi, Cristina Șișcanu ales și o pereche de ochelari, iar la păr a optat pentru un coc lejer. Întreaga ținută o face să se simtă bine, chiar dacă au fost persoane care au comentat despre faptul că ochelari de soare sunt prea mari.

Cristina Șișcanu:  Îți place ținuta mea?

Mădălin Ionescu: Păi da, am vrut să te surprind.

Cristina Șișcanu: “Leopardiță”. Deci rochia asta am cumpărat-o din Ljublijana, cureaua o am de vreo trei-patru ani. Sandalele și geanta le am tot de vreo trei ani, și ochelarii. Eu zic că se potrivește foarte bine și faptul că am unghiile roșii. Iar ochelarii, unele doamne spuneau că sunt prea mari, dar mie-mi plac.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cristina Șișcanu, anunț important pe rețelele de socializare! „Eu produc foarte mult conținut! E un volum destul de mare de muncă și am nevoie de ajutor.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies