Cristina Șișcanu, fără lenjerie intimă la „Bravo, ai stil! Celebrities”

cristina siscanu
cristina siscanu

Apariția Cristinei Șișcanu la Bravo, ai stil! Celebrities i-a uimit pe jurații emisiunii, dar și pe colegele sale de competiție. Ce a ales concurenta.

Cristina Șișcanu a reușit în numai câteva zile să devină una dintre cele mai controversate concurente de la Bravo, ai stil! Celebrity. Așa cum s-a întâmplat și cu celelalte concurente, nici Cristina nu a scăpat de comentariile Andreei Tonciu.

Momentul Cristinei nu a scăpat de ironiile Andreei Tonciu, care și-a adus aminte de o perioadă din trecutul său.

Citeste si: Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi

„Ce dans a făcut Cristina, că nu am văzut decât o defilare și o mișcare pe lângă dansatori. Știi de ce îmi amintesc? Eu când am fost asistentă TV și mai aveam invitați, ne puneau să ne ducem să dansăm pe lângă ei. Mi se pare mie, sau a avut un rol de asistentă TV în seara asta Cristina?”, a spus Andreea în testimonial.

„Îmi place partea de sus, cu chestiile alea curgătoare.

Pantalonii nu știu dacă te avantajează foarte mult, sau poate lungimea nu este cea potrivită...Parcă erai mai îndrăzneață”, i-a transmis Bianca Rus, iar Andreea Tonciu a continuat:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Sunt șefa tuturor, mai puțin a domnului Botezatu. Mai ales a ta, Maurice. Zi, Maurice, nu ți-ar plăcea ție o șefă ca mine?”, le-a răspuns Andreea colegelor sale, care îi cer mereu sfatul.

cristina siscanu
cristina siscanu


Ce părere au avut jurații de ținută

 

„Mă deranjează Deea că se supără, pune un bot, suntem la divertisment aici”, a continuat Andreea.

Pantalonii nu au fost pe placul juraților, iar Cătălin Botezatu i-a sugerat să poarte un body, iar soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că va lege o ținută mult mai îndrăzneață.

Citeste si: Andreea Tonciu, acuzată că vine cu ținute copiate la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Vezi cum arată originalele

„În următoarea ediție vin fără lenjerie intimă. Recurgem la toate armele pe care le avem din dotare. Pe bune, e real, nu e o ironie, chiar vin”, a dezvăluit Cristina Șișcanu în fața celor trei jurați.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Theo Rose, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Nu m-am lăsat bătută și nu am lăsat nici...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies