Cristina Șișcanu încearcă ciocolata Dubai, alături de fiica ei. Care a fost reacția vedetei? „Doamne! Ce bunătate!”

Cristina Șișcanu încearcă ciocolata Dubai, alături de fiica ei. Care a fost reacția vedetei? „Doamne! Ce bunătate!”
Cristina Șișcanu încearcă ciocolata Dubai, alături de fiica ei. Care a fost reacția vedetei? „Doamne! Ce bunătate!”

Jurnalista a încercat virala ciocolată Dubai. Ce spune vedeta TV despre acest desert.

Cristina Șișcanu, cunoscuta prezentatoare TV, este zilnic activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii ei numeroase aspecte din viață de zi cu zi. Atunci când vine vorba despre un nou preparat pe care îl întâlnește în mediul online, nu ezită să-l încerce și să se bucure de un gust inedit chiar la ea în bucătărie, iar atunci când există diverse combinații, aceasta își surprinde de fiecare dată familia.

Nu doar pentru cei dragi, ci și pentru cei care o urmăresc, vedeta TV își dorește să aducă în fața camerelor de filmat din mediul online cele mai îndrăgite gusturi, iar când vine vorba despre anumite preparate, nu ezită să spună și ea părerea cu privire la ele.

Ce părere are Cristina Șișcanu despre virala ciocolată Dubai

Citește și: Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe soțul ei. Smochine cu brânză feta, fistic și miere? „Vezi, totuși trece dragostea prin stomac.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, mărturisiri despre lecția iertării. Ce spune vedeta TV despre cum a experimentat acest sentiment. „Sunt lucruri care pe mine mă doboară.”

Așa cum a obișnuit de fiecare dată să împartă o mulțime de lucruri cu urmăritorii ei, de această dată vedeta TV a făcut un videoclip, alături de fiica sa, în timp ce desfăceau mai multe tablete din ciocolata virală Dubai, pentru

a fi gustată și a-și exprima o părere sinceră cu privire la ea. Fiica ei a fost extrem de entuziasmată de acest desert, astfel că aceasta a fost prima din familie care a gustat și a sfătuit-o pe mama ei din care ciocolată să încerce prima dată. Cristina nu s-a putut abține și a încercat din două sortimente, atât cea cu fistic, cât și cea cu fistic și căpșuni, iar gustul a făcut-o să aibă o reacție sinceră cu privire la desert.
A rămas surprinsă de combinația inedită de ingrediente, astfel că a oprit camerele de filmat și a terminat toate cuburile de ciocolată. Chiar dacă mereu are grijă la ceea ce consumă, de această dată vedeta s-a abătut de la regulă și s-a lăsat purtată de acest desert.  “A venit ciocolata Dubai. Petra, tu deja ai mâncat mult azi. Vreau să văd și eu. Cred că e cu foițăde aur, dacă nu mă înșel.
Doamne! Ce bunătate!”,
a spus Cristina Șișcanu în cadrul unui videoclip.  

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cristina Șișcanu este total nemulțumită de lucrurile pe care o femeie trebuie să le facă, pentru a avea succes. "Nu vi se pare că o femeie face prea multe lucruri? "

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Pepe, șocat de ce a declarat Raluca Pastramă în sala de judecată: "Pe bune? De unde tupeul ăsta? Am înnebunit când am auzit!"

Ce le transmite Carmen Brumă tinerelor speriate de vârsta de 40 de ani. „Aveți grijă de interiorul vostru”

Momente dramatice în Casa iubirii! Julia izbucnește în lacrimi! Bianca o acuză că se victimizează. Ce se întâmplă, de fapt, între cele două concurente

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies