Jurnalista l-a impresionat pe soțul ei cu un preparat rapid și delicios. Gustul l-a lăsat fără cuvinte.
Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețelele de socializare, iar atunci când vine vorba de noi preparate pe care să le încerce pentru ea și întreaga familie, nu ezită să o facă și să împartă rezultatul cu toți cei care o urmăresc în mediul online. De această dată, vedeta TV a pregătit smochine umplute cu brânză feta, fistic mărunțit, cimbru și miere pe deasupra, iar rezultatul a fost delicios.
Ingrediente:
- Smochine
- Brânză feta
- Fistic mărunțit
- Miere
- Cimbru
Cum pregătește Cristina Șișcanu smochinele umplute
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
În prezența soțului ei, prezentatoarea TV a realizat preparatul rapid, iar gustul de la final a reușit să-l impresioneze pe Mădălin și să fie surprins de rezultatul combinației inedite.
Cristina încearcă mereu preparate pe care le găsește în mediul online și chiar dacă se rezumă la cele care se pregătesc rapid, reușește mereu să obțină un gust inedit în farfurie.Cristina Șișcanu: Pentru tine, cu dragoste. Dacă vă plac, voi face mai multe. Am pus câteva pentru că e destul de consistentă combinația. Am pus smochine, le tăiem un pic în patru. Punem brânză feta, le umplem. Am găsit-o pe net, cred că de la greci vine. Și acum punem și niște fistic, l-am mărunțit. Băgăm la cuptor un pic, iar când le scoatem de la cuptor, mai pun ceva deasupra. Punem și câteva crengi de cimbru deasupra.
Mădălin Ionescu: Cimbru, cu feta, cu smochine și cu fistic. Ce tare combinație! Și relativ simplă combinația.
Cristina: Acum le băgăm la cuptor. A curs și sucul din ele. Le mut în farfurie.
Mădălin: Ce bine arată!
Cristina: Încă nu le mănânci. Trebuie să le mai pun ceva, dar trebuie să le las să se răcească. Și miere, un pic de miere deasupra după ce s-au răcit.
Mădălin: Doamne, cât de bune! Genial.
Cristina: Te îndrăgostești mai tare de mine.
Mădălin: Da.
Cristina: Vezi, totuși trece dragostea prin stomac.