Cristina Șișcanu, răspunde urmăritorilor care i-au spus că îi pasă doar de haine. „O femeie neglijentă cu ea e clar că are și niște probleme de caracter.”

Cristina Șișcanu, răspunde urmăritorilor care i-au spus că îi pasă doar de haine. „O femeie neglijentă cu ea e clar că are și niște probleme de caracter.”
Cristina Șișcanu, răspunde urmăritorilor care i-au spus că îi pasă doar de haine. „O femeie neglijentă cu ea e clar că are și niște probleme de caracter.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre ce anume înseamnă hainele pentru ea și ce a răspuns urmăritorilor care îi comentează ținutele.

Cristina Șișcanu este mereu activă și vocală pe rețelele de socializare, iar în ultima perioadă, aceasta realizează mai multe filmulețe prin care își arată, pe lângă lucrurile pe care le face de zi cu zi, și ținutele vestimentare pe care le abordează la diferite evenimente. În urma unui videoclip în care și-a prezentat hainele, acolo unde a ales o bluză roșie cu umărul gol, asortată cu o fostă de aceeași culoare, Cristina Șișcanu a primit și câteva reacții în care oamenii au spus că nu-i pasă altceva decât de haine.

Aceasta a ținut să răspundă urmăritorilor și să spună că nu suportă să fie o persoană neglijentă, iar meseria pe care o are o face să fie mereu atentă la haine. 

„Am pus un video în care îmi descriam ținuta, fac asta destul de des, cu diverse ocazii, fie că este ținută de zi, fie că este ținută de mers la un eveniment, fie că este o ținută pe care o port în emisiune.

Tot timpul prezint ținutele. Este un tip de conținut pe care eu îl realizez și aici, pe pagina mea. Și sunt voci precum că mă interesează doar hainele, mă interesează ținutele. Da, nu suport să fiu o persoană neglijentă. V-am mai spus, sunt femeie. Și un bărbat trebuie să se îngrijească și să se îmbrace bine, curat, asortat dacă se poate. Mai ales că eu am și eu meserie publică.
Cum ar fi să nu fiu preocupată de această zonă?  Ar fi ceva grav, ar trebui să-mi schimb meseria, dar nici așa măcar.”,
a mai povestit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu le transmite femeilor cât e de important să fie îngrijite

Citește și: Cristina Șișcanu le sfătuiește pe femei să fie mereu aranjate și îmbrăcate sexy: „Ieri când s-a trezit Mădălin, s-a înviorat și s-a bucurat să mă vadă așa îmbrăcată.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”

Cu toate acestea, prezentatoarea TV a adăugat că indiferent de meseria pe care ar avea-o o femeie, felul în care se îmbracă spune foarte multe lucruri despre ea, iar dacă aceasta nu este îngrijită, atunci va putea avea grijă nici de cei din jurul ei.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

  „Orice meserie ai avea tu, ca femeie, nu poți să nu fii preocupată de hainele pe care le porți, pe care le îmbraci, pe care le combini, de felul în care arăți, de cum te îngrijești.

Normal că sunt situații în care nu ești pusă la patru ace, poate ești într-o perioadă mai proastă, un moment în care nu ai apucat. Dacă se transferă starea de neglijență într-o stare permanentă, mie mi se pare grav. Nu am cum să îmbrățișez așa ceva. Îmi place diversitatea, îmi place să am lucruri pe care să le combin, să le armonizez în ținute, uneori este mai bine, alteori mai puțin bine, dar nu este nicio problemă.
Faptul că o femeie este cochetă spune foarte multe lucruri despre ea, ca fel de a fi și în sens pozitiv. O femeie care are grijă de ea clar va avea grijă și de ceilalți. De membrii familiei sau de oamenii din jur și îi va păsa. O femeie neglijentă cu ea e clar că are și niște probleme de caracter. Asta este opinia mea și sunt lucruri evidente.”,
a mai povestit Cristina Șișcanu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cristina Șișcanu, despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil atins de prezentatoarea TV. „Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies