Ținuta aleasă de Cristina Șișcanu pentru petrecerea finuțului ei. “Evident, nu port tocuri.”

Ținuta aleasă de Cristina Șișcanu pentru petrecerea finuțului ei. “Evident, nu port tocuri.”
Ținuta aleasă de Cristina Șișcanu pentru petrecerea finuțului ei. “Evident, nu port tocuri.”

Cristina Șișcanu a prezentat ținuta pe care a ales-o cu ocazia petrecerii finuțului ei.

Atunci când nu este pe micile ecrane și în fața camerelor de filmat, Cristina Șișcanu este în mediul online, acolo unde împarte de fiecare dată cu urmăritorii săi momente din viața personală sau profesională, mâncăruri, ținute, noi achiziții sau articole vestimentare. Aceasta a obișnuit să împartă ținutele sale și cu urmăritori, atunci când își dorește să inspire, astfel că de această dată a realizat o vestimentație cu ocazia petrecerii finuțului ei, unde a ales o rochie lejeră care se află printre preferatele ei, accesorizată cu lanțuri și cercei aurii și o pereche de sandale în aceeași nuanță, în stil roman. 

“Mergem la petrecerea cu ocazia zilei de naștere a finuțului nostru și voiam să vă arăt ce ținută am. Este o petrecere relaxată, cred, petrecere pentru copii, și m-am îmbrăcat așa, evident, nu port tocuri, iar această rochie îmi place foarte, foarte mult. Am accesorizat în felul acesta. Aceste sandale grecești, romane, cum vreți să le spuneți, mai mult romane, le-am de vreo doi ani. Mai am niște sandale albe comandate recent, dar m-au cam tăiat, așa că merg foarte bine și acestea aurii.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Cum și-a accesorizat ținuta Cristina Șișcanu la petrecerea finuțului ei

Citește și: Cristina Șișcanu le sfătuiește pe femei să fie mereu aranjate și îmbrăcate sexy: „Ieri când s-a trezit Mădălin, s-a înviorat și s-a bucurat să mă vadă așa îmbrăcată.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată în mediul online pentru că s-a dus la soacra sa cu un platou de prăjituri de ziua ei! Cum răspunde soția lui Mădălin Ionescu: „Nu era sarcina mea să aduc un tort.”

Cristina Șișcanu și-a coafat foarte puțin și părul, apelând la o perie rotativă, iar de această dată nu a mai purtat tocuri, așa cum obișnuia, fiind o petrecere lejeră, pentru copii.

Aceasta s-a asortat și cu fiica ei, care a purtat o rochie în nuanță asemănătoare de crem, dar și soțul ei, Mădălin Ionescu, toți trei abordând aceeași cromatică. Chiar dacă de multe ori a fost criticată pentru faptul că nu poartă ținute mai scurte și abordează mereu rochiile și fustele lungi, Cristina Șișcanu nu ezită să apeleze la ținutele în care se simte comodă, dar, totodată, elegantă, care să o scoată din anonimat chiar și printr-o notă naturală. 
“Părul este lejer, l-am spălat și l-am coafat cu peria puțin, am accesorii aurii, machiajul simplu, am acest coșuleț, gentuță și cam asta este ținuta mea pentru petrecere. Abia aștept să ajung pentru că îmi este foarte dor de el. O chem și pe Petra să vedeți ce ținută poartă. Ne cam asemănăm, deoarece amândouă purtăm in.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cristina Șișcanu, criticată în mediul online pentru că s-a dus la soacra sa cu un platou de prăjituri de ziua ei! Cum răspunde soția lui Mădălin Ionescu: „Nu era sarcina mea să aduc un tort.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies