Cristina Spătar a explicat cum a reușit să scape de 5 kilograme. Ce program are acum artista? „Doar voință să am.”

Cristina Spătar a explicat cum a reușit să scape de 5 kilograme. Ce program are acum artista? „Doar voință să am.”
Cristina Spătar a explicat cum a reușit să scape de 5 kilograme. Ce program are acum artista? „Doar voință să am.”

Cristina Spătar a vorbit despre cum a reușit să scape de 5 kilograme.

Cristina Spătar, cunoscuta și îndrăgita artistă, a făcut mai multe schimbări în viața ei care să o ajute să scape de kilogramele în plus.

Cum a slăbit Cristina Spătar 5 kilograme

Citește și: „Este o luptătoare! Au fost vremuri tulburi pentru ea.” Ce fotografie a publicat Cristina Spătar pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat

Cristina Spatar
Cristina Spatar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Îți dai seama ce ani grei o să avem. Eu n-am nicio treabă. Chiar nu mai am așteptări” Cristina Spătar, mărturisiri sincere, la câteva săptămâni de la nunta cu Vicențiu Mocanu

Cristina Spătar a povestit, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, cu Cristi Brancu, care a fost parcursul pentru a scăpa de câteva kilograme în plus pentru a ajunge la greutatea dorită.

Astfel, artista a apelat la ajutorul nutriționistului, a făcut mai multe analize, a scos din mesele ei anumite alimente și merge la sală de 3 ori pe săptămână.  „Mi-am făcut analize, m-am dus la nutriționist, trebuie să elimin glutenul, lactoza, din ce în ce mai puține lucruri. Mă duc la sală de 3 ori pe săptămână, la masaj, de celulită, nu de relaxare. Fac și cardio, trag de fiare, mi-am improvizat o sală și acasă.
Am bandă, am greutăți, de toate am, doar voință să am.”,
a spus Cristina Spătar.

Cât despre partenerul ei, aceasta îi mulțumește pentru tot sprijinul și pentru tot ce face pentru ea.  „Îi mulțumesc pentru tot ce face pentru mine. Non-stop îmi zice că mă iubește, el este cel care spune mai des, eu mai puțin. Spun și eu.”, a mai spus Cristina Spătar.

De ce nu locuiește Cristina Spătar alături de soțul ei

Cristina Spatar
Cristina Spatar[Sursa foto: Facebook]

Deși sunt legal căsătoriți, Cristina Spătar   și Vicențiu Mocanu nu împart aceeași locuință. În cadrul unui alt interviu de acum ceva timp, Cristina Spătar a vorbit despre relația cu soțul ei și motivul acestei alegeri.  „Nu m-am mutat la Vâlcea. Locuiesc în continuare în Crevedia și facem naveta.

O dată pe săptămână merg eu acolo, în weekenduri vine el aici. Cred că e mult mai fain așa. Eu am zis că nu mă mai mărit niciodată cu acte. Nu prea mi-am dorit. A lucrat mult la asta Vicky și până la urmă s-a întâmplat. M-a convins și nu-mi pare rău”, a mai spus ea. ”, a  spus artista în cadrul unei emisiuni TV.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Îți dai seama ce ani grei o să avem. Eu n-am nicio treabă. Chiar nu mai am așteptări” Cristina Spătar, mărturisiri sincere, la câteva săptămâni de la nunta cu Vicențiu Mocanu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies