„Este o luptătoare! Au fost vremuri tulburi pentru ea.” Ce fotografie a publicat Cristina Spătar pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat

„Este o luptătoare! Au fost vremuri tulburi pentru ea.” Ce fotografie a publicat Cristina Spătar pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat
„Este o luptătoare! Au fost vremuri tulburi pentru ea.” Ce fotografie a publicat Cristina Spătar pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat

Cu toate că în momentul actual se simte foarte fericită alături de familia ei, Cristina Spătar a avut multe încercări la care a supus-o viața. Cu 7 ani în urmă, aceasta a avut parte de un divorț destul de greu de gestionat.

Înainte de a-și găsi fericirea alături de Vicențiu Mocanu, actualul ei soț, Cristina Spătar a trecut prin momente dificile care au colorat viața ei cu nuanțe de gri.

Citește și: Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se vor muta într-o nouă locuință. Cum va arăta casa celor doi

Ce fotografie a publicat Cristina Spătar pe rețelele de socializare

Viața artistei a fost marcată de clipe dureroase de-a lungul anilor, în special după divorțul de fostul ei soț. Separarea de tatăl copiilor ei a avut loc în 2016, iar de atunci, Cristina a trebuit să depună eforturi considerabile pentru a le asigura copiilor săi un trai cât mai bun și o educație de calitate.

Aida și Albert, copiii săi, au fost în centrul atenției ei, iar artista s-a străduit să ofere tot ceea ce era necesar pentru binele și dezvoltarea lor, dând dovadă de putere și determinare în fața provocărilor vieții post-divorț.

Cristina Spătar continuă să primească apreciere și laude din partea celor care sunt familiari cu parcursul ei. Cu ceva timp în urmă, vedeta a împărtășit o fotografie online în care se află în compania copiilor ei, captură care a stârnit o avalanșă de reacții pozitive din partea publicului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Această imagine a adus în prim-plan afecțiunea și legătura sa puternică cu Aida și Albert, copiii săi, ceea ce a fost remarcat și apreciat de către cei care o urmăresc și o susțin.

Cei care o urmăresc și apreciază pe artistă i-au lăsat foarte multe mesaje frumoase, în care i-au spus că o apreciază pentru faptul că a fost puternică și a fost capabilă să treacă cu capul sus peste toate momentele dificile din viața ei.

„Este o luptătoare! Au fost vremuri tulburi pentru ea, dar a fost trup și suflet pentru copii care sunt icoana sufletului ei. Acum și a găsit liniștea și fericirea!/ Doamne Cris, ce trece timpul, ieri erau mititei și azi “fetita ta de zahăr”, cum ii spunea-i când era mititica, îndată te depășește in înălțime. Ești un om minunat/ O luptătoare, și-a dus greul și a suferit mult, deși nu avea pentru ce! Acum e fericita, bravo/ O mama adevărată, sensibila, care da și sufletul pentru copii, jos pălăria”/ Sunteți superbi, vă ador, o familie superbă”/ Sunteți frumoși,

vă doresc tot binele din lume”, au fost câteva dintre mesajele primite de Cristina Spătar din partea fanilor, în secțiunea de comentarii de la postarea ei.

Cristina Spătar este foarte îndrăgostită de soțul ei

Cristina Spătar a vorbit despre evoluția relației ei cu un bărbat, care a avut loc într-un mod treptat și rațional.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina a avut impresia că nu a fost dragoste la prima vedere, cel puțin din partea ei, deoarece la vârsta de 51 de ani, dragostea este mai rațională și cerebrală pentru ea. Cu amândoi având o experiență de viață semnificativă și știind exact ce să spună și când să spună, relația lor s-a dezvoltat natural.

„Cred că după un an de zile, după întâlniri, după gesturi frumoase, după surprize romantice, după ce am dat curs unor vacanțe împreună.

Am început să ne cunoaștem, i-am cunoscut familia. Încet-încet. N-a fost dragoste la prima vedere, cel puțin din partea mea. Totul a venit treptat și consider că, la 51 de ani, nu mai e dragostea aia ca la 18, e mult mai rațională și mult mai cerebrală. Pot să zic că a știut el întotdeauna să puncteze atunci când a fost cazul și cu ce a fost cazul. El, ți-am zis, e un cuceritor, nu cred că ar rezista vreo femeie. Chiar îl duce capul să cucerească, dacă își pune mintea. (râde) Avem o vârstă. Și el, anul ăsta, face 50, în octombrie. Avem o experiență de viață, a știut exact ce trebuie să spună și când să spună, ce să facă. Lucrurile au venit de la sine”, a declarat Cristina Spătar pentru Viva.ro.

Citește și: „Nu a dormit 20 de ani.” Claudia Ghițulescu a vorbit despre un accident care a schimbat-o pe mama ei. Artista a trecut prin momente grele



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar. „Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies