Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se vor muta într-o nouă locuință. Cum va arăta casa celor doi

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se vor muta într-o nouă locuință. Cum va arăta casa celor doi
Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se vor muta într-o nouă locuință. Cum va arăta casa celor doi

Georgiana Lobonț este pe cale să-și îndeplinească visul, mutându-se în casa sa nouă. Deși construcția este în desfășurare, ea explorează încântată imaginile pe telefonul său mobil, în timp ce muncitorii lucrează la finalizarea clădirii.

Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor stadiul actual al casei sale de vis, oferindu-le o privire în procesul de transformare, după ce cu aproximativ o lună în urmă prezentase planurile pentru rezultatul final.

Citește și: „Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener. N-am vrut să vorbesc niciodată urât.” Cristina Spătar a vorbit despre cum le-a mărturisit copiilor săi că va divorța

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se vor muta într-o nouă locuință

În prezent, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se relaxează într-o vacanță în Ibiza, dar nu pot să nu își îndrepte gândurile către casa lor aflată în construcție.

 Muncitorii pe care i-au angajat au distribuit online un scurt videoclip care prezintă etapa actuală a construcției casei lor, ceea ce a atras atenția fanilor care și-au dat seama că este vorba despre o locuință mai veche, care va fi renovată din cap până în picioare.

Din doar câteva imagini, se poate deduce cu ușurință generozitatea spațiului din noua locuință a artistei și familiei sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Așa da echipă! Noi în vacanță, iar profesioniștii își fac treaba cu toate grijile pe umerii lor. Vă mulțumim!”, a fost mesajul pe care Georgiana Lobonț l-a postat în mediul online.

Cum va arăta casa Georgienei Lobonț și a lui Rareș Ciciovan

Cu aproximativ o lună în urmă, Georgiana Lobonț a împărtășit pe internet o colecție de imagini ce prezintă o casă de vis, modelată într-un stil modern, cu spații generoase, piscină și o lumină naturală abundentă.

Artista și-a manifestat hotărâre încă de la început, având o viziune precisă asupra casei în care va trăi.

Dat fiind că călătorește frecvent pentru evenimente în toată țara, a căutat să creeze un spațiu confortabil pentru a-și găsi odihna atunci când se întoarce acasă.

„Visul nostru e pe cale să devină realitate! M-ați întrebat foarte mulți cum va arăta casa noastră? Ce am făcut cu casa veche? Când ne mutăm și multe alte astfel de întrebări. Iată proiectul. În câteva zile începem lucrările și abia așteptăm să ne mutăm.

O să avem o casă plină de copii. Exact ce ne doream!”, a fost mesajul postat de Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce i-au spus magistrații lui Daniel Balaciu, după ce acesta și-a dorit o pedeapsă mai blândă. Decizia a fost aplicată de pe data de 1 august

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Faptul că ai pierdut sarcina nu pare că te-a afectat. Te interesează numai banii și publicitatea.” Georgiana Lobonț a fost criticată de internauți, după ce a pierdut sarcina

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies