Cu ce asortezi pantofii roșii

Ce culoare de pantofi merg la rochie roșie
Alege pentru rochia de mireasă o pereche de pantofi roșii

Vezi mai jos cu ce asortezi pantofii roșii pentru a crea o ținută corectă și pentru a ieși în evidență, la orice moment al zilei.

Pantofii roșii reprezintă o piesă de rezistență în garderoba fiecărei femei. Alături de rochia neagră, o pereche de pantofi roșii și o pereche de pantofi nude se pot dovedi cea mai bună alegere, atunci când vine vorba despre stilul vestimentar. Iată mai jos cu ce asortezi pantofii roșii.

O pereche de pantaloni negri, o fustă creion sau o rochie neagră și o pereche de pantofi roșii cu toc? Da, vă rog!

Încă de la inventarea pantofilor, culoarea roșu a fost preferată pentru acest tip de încălțăminte.

Pantofii stiletto roșii nu trebuie să lipsească din dulapul nici unei femei. Este o culoare vibrantă care oferă eleganță, dar și îndrăzneală ținutei, așa că nu te teme să îi incluzi în ținuta ta, fie că este vorba despre o ieșire în oraș ori o ținută office.

Cu ce asortezi pantofii roșii

În secolul al 16-lea, pantofii cu toc au fost introduși pentru prima dată la Curtea Franceză la Palatul Versailles, de către Caterina de Medici. Aceasta avea doar 1.50

metri înălțime și își dorea să creeze impresia la Curte, așa că a început să poarte pantofi care aveau doar cinci centimetri înălțime. Pantofii purtați de către Caterina de Medici au devenit apoi cunoscuți sub numele de pantofii Louis și s-au răspândit în toată Europa.

Despre pantofii roșii, se știe că au apărut în anul 1673, vopsiți de către Louis al XIV-lea, care era pasionat de pantofi și care declara că doar cei nobili pot purta aceată culoare.

Citeste si: DESCOPERĂ: Blugii boyfriend, când se poartă și cum îi asortezi

Ce pantofi merg la rochie albă



Indiferent dacă îți dorești să porți o rochie albă sau o salopetă albă cu pantofi roșii, trebuie să știi din start că vei atrage toate privirile și vei arăta uimitor în această ținută. Cele două culori se potrivesc de minune.
Dacă totuși ți se pare prea mult, poți opta liniștită pentru o pereche de pantofi stiletto burgundy, însă nu va fi același lucru. De asemenea, poți opta pentru un clutch negru, bej ori auriu, care se va potrivi perfect cu ținuta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Rochia neagră și pantofii stiletto roșii

Cu ce asortezi pantofii roșii
Cu ce asortezi pantofii roșii pentru o ținută corectă[Sursa foto: Unsplash]

În cazul în care nu știi cum să combini o pereche de pantofi roșii, nu ezita să alegi o ținută neagră. Un costum din două piese sau o rochie neagră se potrivesc perfect cu o pereche de pantofi roșii. Dacă îți dorești ca pantofii să rămână în centrul atenției, atunci poți alege o geantă albă sau neagră.

În ținutele de zi cu zi, designerii recomandă includerea pantofilor roșii la jeans.

De asemenea, pot fi purtați și pantofi roșii cu talpă ortopedică sau sandale cu talpă ortopedică.

Citeste si: CITEȘTE: Cum să alegi pantofii cu toc confortabili

Pentru a crea o ținută și mai interesantă, pe lângă pantofii roșii poți include și alte haine de culoare roșie. Un palton, o bluză sau o pălărie alături de pantofii roșii vor arăta extrem de bine.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce pantofi merg la rochie alba
Ce poti purta cu o rochie alba[Sursa foto: Unsplash]

În sezonul rece, poți opta pentru o pereche de botine sau de cizme roșii, cu toc înalt. Alege o pereche de pantaloni negri din piele și o pereche de cizme roșii și nu vei da greș cu această ținută.

De asemenea, și o pereche de cizme roșii pot fi alese în sezonul rece alături de un costum gri.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum lărgești pantofii pentru a nu îți mai da disconfort. „Să te ferească Dumnezeu de durerea de pantofi, ziua, și de durerea de dinți, seara”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies