„Cu ce l-ați adus?” Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere

„Cu ce l-ați adus?” Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere
„Cu ce l-ați adus?” Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere

Culiță Sterp a împlinit vârsta de 30 de ani, iar întreaga familie a fost lângă el în aceste clipe importante. Artistul a fost sărbătorit și a susținut o petrecere la un local din Țara Hațegului, unde au fost prezenți mai mulți artiști.

Culiță Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere alături de persoanele dragi din viața lui și a organizat o petrecere de milioane, unde au fost prezenți oameni importanți pentru el, dar și artiști din lumea muzicii de petrecere.

Citeste si: ,,Nu am magazin.” Prețul pe care îl cere mama Geta pentru un kilogram de brânză de oaie

Ce surpriză a primit Culiță Sterp de ziua lui

Artistului îi place să fie înconjurat de oameni, iar atunci când organizează un eveniment în familie, nu ezită să își cheme toți cunoscuții. Cu o seară în urmă, de ziua lui de naștere, unde a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, Florin Cercel și Vlăduța Lupău au întreținut atmosfera la evenimentul lui Culiță Sterp.

Marilena Ciucurean și Andrei Ciobanu au fost printre persoanele care s-au gândit la un plan, după ce, în urmă cu câteva luni, artistul a fost jefuit și i-a fost furat seiful plin cu bani.

Ei s-au gândit să îi facă o farsă și să îi aducă un seif plin cu bani, dar la final, s-a dovedit a fi plin cu șervețele cu inscripțiile unor bancnote de euro.

Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere
Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Doi hipopotami!” Cum arată Mama Geta în costum de baie

Culiță Sterp a fost amuzat de farsa prietenilor săi

Culiță Sterp nu s-a așteptat ca prietenii săi să îi facă o astfel de glumă și s-a amuzant pe cinste. Artistul a spus că seiful săi era de 15 ori mai mare decât acesta și i-a întrebat pe amicii săi cu ce l-au adus.

„Seiful meu era de 15 ori mai mare decât ăsta.

Cu ce l-ați adus? Cu trabantul? Cu bicicleta. E bine. Știți voi, puțin cu puțin se face mult”, a spus Culiță.

Vlăduța Lupău a întreținut atmosfera la petrecerea lui Culiță Sterp. Artistul nu s-a uitat deloc la bani și a împrăștiat teancuri de bancnote. Mama Geta i-a transmis un mesaj emoționant fiului său și i-a spus că are un suflet tare bun și este mândră că este fiul său.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Copilul meu frumos.

Să ne ajute Dumnezeu să zâmbim așa toată viața că în aceasta poza. Ai un suflet atât de bun și sunt mândră că ești copilul meu. Mă rog să-ți dea Dumnezeu sănătate și multă putere să faci în continuare oamenii fericiți prin muzica ta și caracterul tău deosebit. Mama te iubește mult, mult!", a spus mama Geta.

Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere
Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Lăsați câinii să latre.” Carmen de la Sălciua, mesaj dur pe rețelele de socializare pentru mama Geta



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„O iubesc rău de tot.” Denisa Coțolan, gestul uimitor care l-a cucerit definitiv pe Iancu Sterp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies