Gabriela Cristea a pregătit un mic dejun delicios pentru soțul ei.
Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte de fiecare dată numeroase rețete din bucătărie, trucuri ce țin de casă și informații utile care pot ajuta gospodinele în anumite situații. De fiecare dată când găsește un preparat în mediul online sau știe un secret, nu ezită să îl împărtășească cu toți cei care o urmăresc, iar cum vedeta este adepta unui stil de viață sănătos, își dorește să transmită acest lucru și comunității sale.
Ingrediente:
- Pâine
- Prosciuto
- O linguriță ulei de sâmburi de struguri
- Mozarella
- Salată
- Roșii
- 2 ouă
- Usturoi granulat
Cum pregătește Gabriela Cristea sandvișul cald
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
De această dată, prezentatoarea TV s-a gândit să realizeze un mic dejun delicios pentru soțul ei, altfel decât îl făcea în modul obișnuit, așa că a ales să facă un sandviș cald, în tigaie.
A avut nevoie doar de câteva ingrediente pentru acest preparat, a început prin a pune o linguriță de ulei de sâmburi de struguri în tigaie, a adăugat prosciuto la prăjit, peste care a venit cu cașcavalul, iar deasupra a pus pâinea. A întors întreaga omletă, iar ulterior a adăugat roșiile, salata și usturoiul granulat. Preparatul este gata, iar aceasta nu s-a putut abține să nu guste și ea.„ Tavi mi-a zis că ar vrea un mic dejun altfel, pentru că tot timpul îi fac același mic dejun, cu pâine prăjită, cu ou, cu avocado. Și mi-a spus că ar vrea tot ceva spre sandviș. Haideți să vedem dacă mi iese și mie ce-am văzut eu. Până se încinge tigaia, vă arăt ce folosesc. O linguriță de ulei de sâmburi de struguri și avem aici toate ingredientele.