Cu ce mic dejun și-a surprins Gabriela Cristea soțul. „Nu are cum să fie decât delicios.”

Cu ce mic dejun și-a surprins Gabriela Cristea soțul. „Nu are cum să fie decât delicios.”
Cu ce mic dejun și-a surprins Gabriela Cristea soțul. „Nu are cum să fie decât delicios.”

Gabriela Cristea a pregătit un mic dejun delicios pentru soțul ei.

Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte de fiecare dată numeroase rețete din bucătărie, trucuri ce țin de casă și informații utile care pot ajuta gospodinele în anumite situații. De fiecare dată când găsește un preparat în mediul online sau știe un secret, nu ezită să îl împărtășească cu toți cei care o urmăresc, iar cum vedeta este adepta unui stil de viață sănătos, își dorește să transmită acest lucru și comunității sale.

Ingrediente:

  • Pâine
  • Prosciuto
  • O linguriță ulei de sâmburi de struguri
  • Mozarella
  • Salată
  • Roșii
  • 2 ouă
  • Usturoi granulat

Cum pregătește Gabriela Cristea sandvișul cald

Citește și: Cât a plătit Gabriela Cristea pentru legumele necesare murăturilor de iarnă? "De un sfert de oră tot cântărește la legumele mele și nu le mai termină!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum pregătește Gabriela Cristea o salată de ton cu un dressing delicios? Află ingredientele secrete, adăugate de vedetă: "Îmi plac mult de tot, ăsta este un aport de proteină!"

De această dată, prezentatoarea TV s-a gândit să realizeze un mic dejun delicios pentru soțul ei, altfel decât îl făcea în modul obișnuit, așa că a ales să facă un sandviș cald, în tigaie.

A avut nevoie doar de câteva ingrediente pentru acest preparat, a început prin a pune o linguriță de ulei de sâmburi de struguri în tigaie, a adăugat prosciuto la prăjit, peste care a venit cu cașcavalul, iar deasupra a pus pâinea. A întors întreaga omletă, iar ulterior a adăugat roșiile, salata și usturoiul granulat. Preparatul este gata, iar aceasta nu s-a putut abține să nu guste și ea. 

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

Tavi mi-a zis că ar vrea un mic dejun altfel, pentru că tot timpul îi fac același mic dejun, cu pâine prăjită, cu ou, cu avocado.

Și mi-a spus că ar vrea tot ceva spre sandviș. Haideți să vedem dacă mi iese și mie ce-am văzut eu. Până se încinge tigaia, vă arăt ce folosesc. O linguriță de ulei de sâmburi de struguri și avem aici toate ingredientele. Pâine, prosciuto, mozarella, salată, roșii tăiate felii și două ouă am pus să se facă. Pun o linguriță de ulei în tigaie și o întindem în toată tigaia.
Punem șunca la prăjit, iar peste ea adăugăm cașcavalul. Oul îl întindem peste tot. Punem și cele două felii de pâine. Când s-a întărit omleta, o întoarcem, pun și niște usturoi granule, pun salată și roșii tăiate feliuțe. Împachetăm omleta pe o parte și pe partea cealaltă. Acum ar trebui să-l tăiem în două și să vedem cum arată. Nu are cum să fie decât delicios. Excelent, foarte bun, va fi încântat soțul!”
,
a spus Gabriela Cristea.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Curățenia de toamnă-iarnă a început deja pentru Gabriela Cristea! Bucătăria este prima pe listă: "Când facem curățenie și reașezăm tot, arată impecabil."

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost, de fapt, Radu Budeanu Senior, soțul regretatei Delia Budeanu

Ce trebuie să știe femeile despre cardurile de alimente. Câți bani se mai acordă de la 1 ianuarie

Kanal D, pe primul loc în audiențe, cu „Asta-i România!”, la nivel național

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies