Cum pregătește Gabriela Cristea o salată de ton cu un dressing delicios? Află ingredientele secrete, adăugate de vedetă: "Îmi plac mult de tot, ăsta este un aport de proteină!"

Cum pregătește Gabriela Cristea o salată de ton cu un dressing delicios? Află ingredientele secrete, adăugate de vedetă:
Cum pregătește Gabriela Cristea o salată de ton cu un dressing delicios? Află ingredientele secrete, adăugate de vedetă: "Îmi plac mult de tot, ăsta este un aport de proteină!"

Dat fiind faptul că Gabriela Cristea a trebuit să aibă un regim alimentar mai sănătos, recent, aceasta a pregătit o salată de ton cu un delicios dressing.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Pe lângă acest aspect, vedeta și-a dezvoltat și abilitățile de bucătar, iar deseori ne uimește cu rețete diverse și gustoase, pe pagina sa de Facebook, iar de această dată, jurnalista este nevoită să își schimbe regimul alimentar, așa că ieri a pregătit o altă rețetă delicioasă, și anume salată de ton cu dressing.

Salată de ton, pregătită de Gabriela Cristea

Citește și: Curățenia de toamnă-iarnă a început deja pentru Gabriela Cristea! Bucătăria este prima pe listă: "Când facem curățenie și reașezăm tot, arată impecabil."

Citește și: Cum pregătește Gabriela Cristea o salată rapidă și delicioasă, refolosind alimentele din frigider. „Uitați-vă ce frumusețe de salată am eu aici!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ingrediente

  • Mix de salată
  • O conservă mică de ton în suc propriu
  • Castraveți
  • Ridichi
  • Un ardei gras roșu
  • O ceapă roșie
  • 4 măsline verzi
  • Piper Cayenne
  • O lingură de sâmburi de struguri
  • 3 granule de sare celtică
  • O jumătate de lămâie
  • Semințe de cânepă necorticată

Mod de preparare

„Astăzi o să-mi fac o salată de ton. Curățăm castraveții și îi tăiem, așa cum considerăm noi și cum vrem noi, că asta e frumusețea atunci când gătești acasă, că poți să-ți faci tu cum vrei să arate mâncarea. Urmează și ridichile. Tăiem și ardeiul gras, așa cum ne place nouă și tăiem și un pic de ceapă, din asta, roșie și frecăm bine, bine și ceapa în mână, ca să se frăgezească și să nu mai fie atât de iute.

Și uite cum avem totul pregătit, hai să montăm salata că de acum situația este foarte simplă. Punem așadar, ridichile, castraveții, punem și ceapa aici undeva, și ardeiul... wow ce frumos arată! Și să nu uităm, că am zis că pun și vreo 2-3 măsline... 4, așa, perfect! Iar pe mijloc o să punem cutia. Eu am optat pentru ton în suc propriu, pe care o să-l și scurg un pic, dar o să las și un pic de suc înăuntru, pentru că în felul ăsta o să zemuiesc puțin salata noastră.

Atât, cam asta este!

Citește și: Dana Roba a cerut schimbarea încadrării lui Daniel Balaciu. Ce despăgubiri cere: „Îl execut silit și acolo și voi vinde tot”- kanald.ro

Citește și: „Nici unghii la mâini nu mai are”- Clipe de groază pentru Amalia, fata care a dispărut din București și a apărut, ca din senin, pe o bancă din Călugăreni- stirilekanald.ro

Acum hai să facem și un dressing. Începem așa, am niște piper Cayenne, pentru că face bine la inimă, nu vă speriați că nu prea curge, piperul Cayenne e mai moale și atunci... nu curge. O să pun o lingură de ulei de sâmburi de struguri, doar atât. O să mai pun 3 granule de sare celtică, avem jumătate de lămâie, pe care o stoarcem deasupra și mai am aici semințe de cânepă necorticată, cam o lingură pun, îmi plac mult de tot, ăsta este un aport de proteină.

Amestec salata și ne apucăm de masă!”,  a explicat Gabriela Cristea, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum pregătește Gabriela Cristea o salată rapidă și delicioasă, refolosind alimentele din frigider. „Uitați-vă ce frumusețe de salată am eu aici!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dana Roba, pusă la punct de internauți. Răspunsul tranșant al make-up artistei: "Ce exemplu le dai fetelor? Ferească Dumnezeu!"

VIDEO Teodora renunță la bariere și îl lasă pe Robi să o cunoască mai bine! Concurentul a fost totuși deranjat de interacțiunea cu Kiprianos! "Acum o să pot să mă las să te cunosc mai bine și n-o să mai îmi pun bariere!"

Dana Roba a cerut schimbarea încadrării lui Daniel Balaciu. Ce despăgubiri cere: „Îl execut silit și acolo și voi vinde tot”

"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital


Cookies