Jurnalista a pregătit o salată rapidă și delicioasă din ingredientele găsite în frigider.
Gabriela Cristea a obișnuit deja cu rețetele pe care le pregătește pentru întreaga familie, iar de fiecare dată vedeta TV împarte din trucurile bucătăriei și cu toți urmăritorii din online.
Ce ingrediente folosește Gabriela Cristea pentru salată
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
De această dată, prezentatoarea a pregătit o salată cu ingredientele găsite deja în frigider, astfel că peștele, broccoli, ridichile, castravetele, fâșiile de somon și boabele de porumb au fost doar câteva din cele care au oferit culoare întregului preparat pregătit extrem
Ingrediente:
- Pește
- Broccoli
- Edamame
- Ridichi
- Castravete
- Fâșii de somon
- Boabe de porumb
- Păstăi de fasole
- Sare
- Ulei de măsline
- Ceapă
- Suc de rodii
„Voi face o salată din ce am găsit prin frigider. Am făcut pește în weekend și a mai rămas puțin pește, niște broccoli și edamame. În salată am ridichi, un castravete, voi pune și câteva fâșii de somon, am niște boabe de porumb și păstăi de fasole. Ulei de măsline, iar aici am sare celtică. Am curățat tot ce am nevoie pentru a pune în salată, adică ridichea, castravetele, somonul, peștele l-am curățat foarte bine, ceapa am frecat-o puțin cu sare și mai am și câteva boabe de edamame. Am și niște fasole păstăi și boabe de porumb și voi face o salată super bogată.”, a povestit Gabriela Cristea.
Cum pregătește Gabriela Cristea o salată rapidă și delicioasă
După ce a adăugat toate legumele într-un bol, pe culori, aceasta adăugat suc de rodii, înlocuind astfel zeama de lămâie și oțet, iar preparatul este gata. „Puteți renunța la orice de aici pentru că nu trebuie să le puneți chiar pe toate. Eu am avut toate astea, așa că voi face o salată bogată.