Care este secretul Gabrielei Cristea pentru un broccoli perfect. Cum gătește edamamele: „O să vă arăt cum procedez eu, ca să iasă broccoli crocant și să nu fie fleșcăit în farfurie!"

Care este secretul Gabrielei Cristea pentru un broccoli perfect. Cum gătește edamamele: „O să vă arăt cum procedez eu, ca să iasă broccoli crocant și să nu fie fleșcăit în farfurie!
Care este secretul Gabrielei Cristea pentru un broccoli perfect. Cum gătește edamamele: „O să vă arăt cum procedez eu, ca să iasă broccoli crocant și să nu fie fleșcăit în farfurie!"

Gabriela Cristea ne dezvăluie secretul pentru prepararea edamamelor, dar și a unui broccoli crocant.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Pe lângă acest aspect, vedeta și-a dezvoltat și abilitățile de bucătar, iar deseori ne uimește cu rețete diverse și gustoase, pe pagina sa de Facebook, iar de această dată, jurnalista este nevoită să își schimbe regimul alimentar. Astfel, pentru că ieri a fost sâmbătă, aceasta a ales să schimbe puțin meniul și să pregătească, pe lângă altele, broccoli și edamame. 

Broccoli și edamame, pregătite de Gabriela Cristea

Citește și: Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Vedeta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Salata sățioasă a Gabrielei Cristea, te va face să începi un stil de viață sănătos! "Aș vrea să storc rodia și să iau sucul de rodie și în loc de oțet sau lămâie să folosesc rodia aici!"

Ingrediente

  • O bucată de broccoli
  • Sare
  • Edamame
  • Unt, opțional

Mod de preparare

Astăzi o să facem broccoli și o să vă arăt cum procedez eu, ca să iasă broccoli-ul acela crocant și să nu fie fleșcăit în farfurie.

Am pus deja apă la fiert, în mod normal aș pune și mai multă sare, dar pentru că eu nu am voie să mănânc cu sare(...) am pus doar un pic de sare în oala în care fierbe apa.

Și pe lângă broccoli, am luat și edamame, am găsit la zona de congelate.(...) Ce sunt edamamele? Sunt un fel de păstăi așa, cu un fel de boabă ca de fasole, foarte gustoase.

(...) Acestea trebuie fiert 2-3 minute, răsturnate într-o apă fierbinte, fierte 2-3 minute și gata trebuie servite.(...)

Am fiert apa, și am pus acolo un pic de sare și acum am tăiat broccoli pe jumătate și îl bag în oală, dar trebuie să-l bag cu tulpina în apă și îl lăsăm 3-4 minute, mai mult la abur, decât la fiert. Am fiert apa să pun și edamamele(...)

și pe acestea o să le fierb pentru 3 minute, după ce dă în clocot calculăm cele 3 minute.

După 3 minute de fiert, scurgem edamamele și suntem gata. Cam 8 minute a fiert și broccoli, îl scurgem bine și îl punem în farfurie. Dacă ne permitem punem și niște unt peste el. ”, a explicat Gabriela Cristea, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Salata sățioasă a Gabrielei Cristea, te va face să începi un stil de viață sănătos! "Aș vrea să storc rodia și să iau sucul de rodie și în loc de oțet sau lămâie să folosesc rodia aici!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies