Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Vedeta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici."

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Vedeta înlocuiește sarea cu un mix delicios!
Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Vedeta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici."

După un control amănunțit, Gabriela Cristea trebuie să treacă la un regim alimentar bine stabilit, așa că a pregătit pește la grătar cu salată.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Pe lângă acest aspect, vedeta și-a dezvoltat și abilitățile de bucătar, iar deseori ne uimește cu rețete diverse și gustoase, pe pagina sa de Facebook, iar de această dată, Gabriela Cristea este nevoită să își schimbe regimul alimentar, iar cu aceasta ocazie, în cursul zilei de ieri, ca masă de prânz, aceasta a pregătit o altă rețetă delicioasă, și anume pește la grătar și salată.

Aceasta este o rețetă sănătoasă și sățioasă, care te va ajuta să combini plăcutul cu utilul.

Pește la grătar și salată, pregătite de Gabriela Cristea

Citește și: Salata sățioasă a Gabrielei Cristea, te va face să începi un stil de viață sănătos! "Aș vrea să storc rodia și să iau sucul de rodie și în loc de oțet sau lămâie să folosesc rodia aici!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: După o vizită la medic, Gabriela Cristea este nevoită să facă mai multe investigații! Ce recomandări i-a făcut medicul? „M-a găsit cu tensiune, fraților!”

Ingrediente

  • Salată iceberg
  • Frunze de spanac
  • Sâmburi de floarea soarelui decorticați( semințe)
  • 2 lămâi
  • Ulei de struguri
  • Sare
  • Pește Doradă
  • Usturoi

Mod de preparare

Pentru salată, tăiem o salată iceberg, cu câteva frunze de spanac,(...) am pus aici și câțiva sâmburi de floarea soarelui decorticați, niște semințe și aici o să mai pun așa, o să mai storc o lămâie și să mai pun o lingură de ulei de struguri(...) o să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici, iar pe pește o să încerc să nu pun sare deloc, ci doar o să fac un amestec de lămâie cu usturoi și o să torn așa peste acest pește, ca totul să fie

delicios și să mâncăm mai puțină sare
.”, a explicat și detaliat Gabriela Cristea, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea. “Îmi place să fiu sănătoasă pentru mine și pentru familia mea.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies