Curățenia de toamnă-iarnă a început deja pentru Gabriela Cristea! Bucătăria este prima pe listă: "Când facem curățenie și reașezăm tot, arată impecabil."

Curățenia de toamnă-iarnă a început deja pentru Gabriela Cristea! Bucătăria este prima pe listă:
Curățenia de toamnă-iarnă a început deja pentru Gabriela Cristea! Bucătăria este prima pe listă: "Când facem curățenie și reașezăm tot, arată impecabil."

Atunci când prinde un timp liber, Gabriela Cristea se ocupă de casă, iar recent a început și curățenia în bucătărie.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Pe lângă acest aspect, vedeta și-a dezvoltat și abilitățile de bucătar, iar deseori ne uimește cu rețete diverse și gustoase, pe pagina sa de Facebook. Cu toate acestea, jurnalista a postat recent un alt filmuleț pe pagina sa de Facebook, însă nu cu o altă rețetă, ci în timp ce face curățenie în bucătărie, pentru sezonul rece.

Gabriela Cristea s-a ocupat de curățenia pentru sezonul rece

Citește și: Cum pregătește Gabriela Cristea o salată rapidă și delicioasă, refolosind alimentele din frigider. „Uitați-vă ce frumusețe de salată am eu aici!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea sare în apărarea fiicelor sale. “Nu mai faceți diferențe între copiii mei!”

De această dată, prezentatoarea TV, nu ne-a mai surprins cu o nouă rețetă, însă cu o curățenie pe măsură, începută din bucătărie. Gabriela Cristea și-a achiziționat câteva recipiente pentru a organiza mai bine tot ce ține de făină, sare, zahăr, paste și așa mai departe, iar în plus, chiar și pentru frigider a așezat separatoare, pentru ca legumele să stea la locul lor.

Ei... nu știu cum este la voi în dulap, dragilor, dar la mine în dulap întotdeauna mare balamuc, de fapt, când facem curățenie și spălăm și ștergem și reașezăm tot, arată impecabil. E de făcut poză, dar știți cât? Pentru... 3 zile, o săptămână? Căci după aceea începem să cotrobăim și iarăși sunt puse claie peste grămadă, așa că... Am fost și am luat niște recipiente pe care Tina mi le-a spălat și o să le ștergem și o să vărsăm toate produsele astea înăuntru, ca să facem curățenie și să nu mai fie așa nebunie curată.

Oricum ele arată binișor, dar... adică nu știu, mi se pare că în filmare arată chiar mai bine decât în realitate, dar asta-i altă discuție, așa că mi-am luat niște recipiente din astea... uite ce bine arată! Au și capac astea, de sticlă și sunt suficient de mari, încât să pun făină, mălai și multe altele.(...) Așa... și acum ne-am apucat să punem pastele. Astea sunt preferatele fetelor, care sunt mai mici și...
e... arată altfel, parcă... uite, și capac și mai trebuie să cumpăr un marker și să scriu pe ele termenul de valabilitate.
”, a menționat Gabriela Cristea, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum pregătește Gabriela Cristea o salată rapidă și delicioasă, refolosind alimentele din frigider. „Uitați-vă ce frumusețe de salată am eu aici!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dana Roba, pusă la punct de internauți. Răspunsul tranșant al make-up artistei: "Ce exemplu le dai fetelor? Ferească Dumnezeu!"

Semnificația specială a numelui Luca. Puțini știu ce mesaj ascunde acest prenume

Alexandra recunoaște că a pus ochii pe Dennis! Aflați cum reacționează Antoni miercuri, 16 octombrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D

"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital


Cookies