Cu ce poti slabi cat mai repede si fara efort prelungit - solutii de la bunica

Cu ce poti slabi cat mai repede si fara efort prelungit -  solutii de la bunica
Cu ce poti slabi cat mai repede si fara efort prelungit - solutii de la bunica

Acestea sunt cateva solutii de slabit pe care le foloseau femeile in trecut.

1. Miere de albine si scortisoara

Pune o cana cu apa la fiert. Cand apa da in clocot, adauga o lingura de miere si o jumatate de lingura de scortisoara. Daca este proaspat macinata, gustul ei este mai intens, iar proprietatile mai puternice. Dupa ce se raceste apa, imparte solutia in doua cani, in mod egal. O jumatate de cana se bea seara, inainte de culcare, fara a mai consuma altceva dupa, iar cealalta jumatate dimineata, pe stomacul gol.

Acest amestec va accelera arderea grasimilor din corp. Nu trebuie sa modifci drastic dieta zilnica, dar poti diminua consumul de dulciuri, sucuri si paine.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Dieta minune fara sare te ajuta sa slabesti rapid si sanatos

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies