Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină? „Am o problemă foarte gravă! Ce mă fac? Atât de nervoasă am fost la un moment dat.”

Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină? „Am o problemă foarte gravă! Ce mă fac? Atât de nervoasă am fost la un moment dat.”
Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină? „Am o problemă foarte gravă! Ce mă fac? Atât de nervoasă am fost la un moment dat.”

Getuța și-a exprimat nemulțumirea în mediul online.

Geta Sterp este însărcinată cu primul său copil. Fiica mamei Geta așteaptă cu nerăbdare să nască, fiind în ultimele luni de sarcină. Cu toate acestea, deși se bucură din prin de această perioadă frumoasă din viața sa, tânăra se confruntă și cu anumite probleme, pe care ne împărtășește din când în când cu urmăritorii săi din mediul online.

Geta Sterp, nemulțumită de kilogramele acumulate în timpul sarcinii

Citește și: Geta Sterp, momente de melancolie în curtea vecinilor. Ce a găsit tânăra în timp ce se întorcea de la biserică. “Ce repede trece viața... nici nu realizăm.”

Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină?
Geta Sterp [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri? „Fetelor, dacă vreți să aveți un ten frumos, aceasta este soluția. Am o stare faină!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sora lui Culiță a apărut în fața urmăritorilor săi din mediul online, făcută foc și pară pe faptul că nu mai are cu ce să se îmbrace. Mai exact, burtica Getuței a crescut considerabil, iar tânăra a rămas fără haine care să îi mai vină bine. Geta Sterp a realizat acest lucru în timp ce se pregătea să participe la un eveniment. Ulterior, sora lui Culiță s-a simțit frustrată de faptul că alte persoane ajung să poarte aceleași haine toată sarcina, iar ea trebuie deja să își schimbe complet garderoba.

Am o problemă foarte gravă. Am plecat la un eveniment și bineînțeles că mi-am călcat o rochie. Am călcat-o frumos, am pus-o să o iau pe mine cu ce mă îmbrac. De unde, că nu mai intră. Nu mai intră. Ce mă fac? Acum o să intru să îmi comand niște haine, pentru că efectiv am realizat că nu mai am cu ce să mă îmbrac.

Eu râd, dar atât de nervoasă am fost la un moment dat, pentru că am văzut că nu îmi e bună rochia respectivă. Am dat-o jos, am luat o fustă cu un tricou, nici atât. Am încercat niște pantaloni. Cred că nici măcar o pereche nu mai am care să îmi fie bună. Vorbeam zilele trecute cu o finuță și îmi spunea că ea în sarcină s-a îmbrăcat cu aceleași haine, că poate doar unele perechi de pantaloni nu se închideau perfect .”, a povestit Geta Sterp în mediul online.

Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină?
Geta Sterp și soțul său [Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum a anunțat-o Feli pe fiica sa că ea și tatăl ei au ales să meargă pe drumuri separate? „I-am explicat foarte frumos despărțirea! I-am explicat-o sub formă de poveste.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies