Cu ce se asortează geaca de blugi. Care sunt combinațiile pentru o ținută reușită

Cu ce se asortează geaca de blugi. Care sunt combinațiile pentru o ținută reușită
Cu ce se asortează geaca de blugi. Care sunt combinațiile pentru o ținută reușită

Geaca de blugi este un articol vestimentar care nu se va demoda prea curând. Fabricată în diverse nuanțe și mărimi, aceasta va trebui aleasă atent atunci când compui un styling. Află cu ce se asortează geaca de blugi și care sunt combinațiile pentru o ținută reușită.

În urmă cu câțiva ani, geaca de blugi era prezentă în garderoba tuturor, aceasta fiind un element vestimentar foarte cunoscut, însă imprudența de a o îmbrăca într-un styling ce conține tot denim era considerată pur și simplu o „crimă” fashion. Pentru alții, în schimb, a fost întotdeauna o provocare să facă o ținută corectă cu geaca de blugi, lucru ce este de înțeles. Iată cu ce se asortează geaca de blugi și care sunt combinațiile pentru o ținută reușită.

Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Cu ce se asorteaza geaca de blugi
Cu ce se asorteaza geaca de blugi[Sursa foto: Unsplash]

Cu ce se asortează geaca de blugi

Cu trecerea anilor, geaca de blugi a devenit un accesoriu din ce în ce mai ușor de combinat, asta datorită evoluției modei, care a permis potrivirea cu tot felul de articole vestimentare, inclusiv cele tot din denim.

Acum, de exemplu, nu te va judeca nimeni dacă porți o pereche de jeans baggy, un tricou alb simplu, din bumbac, și o geacă de blugi oversize. Un astfel de stil anii 90 nu îți va scoate în evidență formele, dar te va ajuta să te exprimi altfel, prin atitudine și postură.

Geaca de blugi se asortează foarte bine și cu un hanorac pe dedesubt, însă aici va trebui să ai mare grijă la culori.

Dacă vorbim despre o geacă de blug autentic, atunci ar trebui să ai un hanorac deschis la culoare, pentru a face trecerea mai ușor între contraste. La fel se întâmplă și în cazul puloverelor, bluzelor sau tricourilor.

Dacă te gândești totuși la un look mai elagant, potrivit evenimentelor office, atunci geaca de blugi va trebui combinată cu jeanși skinny, o cămașă și sandale sau pantofi cu toc mic.

De asemenea, ar merge foarte bine cu o pereche de botine și o rochie midi, tot la fel de simplă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cum se asortează șosetele la costum. „Un bărbat stilat se cunoaște după șosetele pe care le poartă!"

Cu ce se asorteaza geaca de blugi
Cu ce se asorteaza geaca de blugi[Sursa foto: Unsplash]

De asemenea, geaca de blugi poate fi purtată și în combinație cu rochiile cu imprimeuri florale. O jachetă deschisă la culoare se va potrivi de minune cu un astfel de articol vestimentar, însă va trebui să ai grijă la lungime. Asigură-te că rochia pe care o ai este midi fiindcă dacă optezi pentru una mai lungă nu vei face decât să îți adaugi, vizual, câteva kilograme bune în plus și nici măsurile nu se vor potrivi.

La încălțări ai mai multe variante: de la teniși simpli și până la sandale sau balerini fără toc.

Geaca de blugi albastră este cea mai cunoscută, însă există o mulțime de alte culori, tot din denim, la mare căutare fiind cele albe și negre. Iată cum le poți purta și pe acestea:

Geaca de blugi neagră

O geacă de blugi neagră se potrivește cu un hanoroc tot de aceeași culoare, de preferat mai scurt și nu foarte gros, asta dacă ai planificat deja o ieșire casual.

Dacă este vorba despre o ocazie specială, poți purta chiar cu rochii de cocktail sau bodycon dresses. Se potrivesc de minune cu cizme lungi, sandale sau pantofi cu toc.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce Accesorii și Piese Vestimentare Trebuie Excluse din Ținutele Business

Cu ce se asorteaza geaca de blugi
Cu ce se asorteaza geaca de blugi[Sursa foto: Unsplash]

Geaca de blugi albă

Geaca de blugi albă se potrivește de minune cu o mulțime de articole. Dacă ieși la o întâlnire romantică o poți asorta cu o rochie vaporoasă, sandale cu toc și o geantă simplă, de mici dimensiuni. Dacă vrei să adopți o ținută sport, se potrivește cu teniși, pantaloni de trening din bumbac și un tricou simplu.

Fie că ești sexy, elegantă sau conservatoare, o geacă de blugi te va ajuta întotdeauna să îți modelezi și mai bine stilul. Există o mulțime de modele, culori și mărimi, astfel că dintr-o piesă comună poate deveni cu ușurință vedeta garderobei tale.

Cu ce se asorteaza geaca de blugi
Cu ce se asorteaza geaca de blugi[Sursa foto: Unsplash]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

6 Modele manichiură pentru unghii mici

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies