Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere
Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

De vreme ce sarutul are un rol atat important in viata intima a fiecaruia dintre noi, trebuie sa stim cat mai multe lucruri despre el. Iata deci cu ce zodie ar trebuie sa te saruti ca sa te simti ca in al noulea cer.

Berbec

Pentru Berbeci, partenerul perfect pentru un sarut ca in filme este un nativ din zodia Gemeni. Romantici prin excelenta, nativii in Gemeni sunt adevarati maestri, iar sarutarile lor sunt speciale, diferite si cald. Ele le echilibreaza pe cele ale Berbecilor, ceva mai impulsive.

Taur

Partenerul ideal in arta sarutului pentru nativii din Taur sunt cei nascuti in Capricorn. spun printr-un sarut tot ceea ce nu spun cu ajutorul cuvintelor.

De fiecare data cand partenerii lor se simt tristi, deprimati sau stresati, sarutul senzual al Capricornilor devine un adevarat remediu. 

Gemeni

Arta sarutului este tratata cu adevarata seriozitate de Varsatori, iar acest lucru ii cucereste iremediabil pe Gemeni. Nativii din Varsator obisnuiesc sa fie senzuali si intimi in momentul in care ofera acest gest de afectiune celor la care tin. Putina joaca si flirt completeaza actul intim si ii impresioneaza pe Gemeni.


 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Zodii condamnate sa iubeasca pe cine nu trebuie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies