Cu cine a dormit Livian de la Puterea Dragostei, la Bucureşti?! Bianca a dezvăluit tot!

Cu cine a dormit Livian de la Puterea Dragostei, la Bucureşti?! Bianca a dezvăluit tot!
Cu cine a dormit Livian de la Puterea Dragostei, la Bucureşti?! Bianca a dezvăluit tot!

Livian de la Puterea Dragostei s-a despărţit de Bianca! Acum, cei doi sunt într-un război al declaraţiilor!

Bianca şi Livian s-au despărţit la scurt timp după marea finală, iar mulţi dintre "bibişori" au susţinut că, de fapt, fiul lui Nelson ar fi mimat iubirea pentru "vulpiţă", în ultima lună, exclusiv pentru voturi.

Ei bine, câştigătorul primului sezon Puterea Dragostei a ţinut să-şi lămurească fanii cărora le-a spus de ce s-a îndepărtat, de fapt, de Bianca.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, foarte apropiată de un bărbat cunoscut! Nimeni nu ştia că între ei există o relaţie!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești asa rece... și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză.

Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă ”.

Livian spune că s-a simţit ignorat!" Zilele treceau și era tot mai dubioasă treaba"  

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, decizie radicală după despărţirea de Livian! Acesta a acuzat-o că nu i-a fost loială!

În acelaşi vlog, Livian a mărturisit că s-a simţit ignorat de Bianca când au locuit împreună, la Bucureşti.

În toată agitația asta sunt minutele alea de deplasare pentru că tu dacă ai treaba la stomatolog, eu nu intru cu tine la stomatolog, dar drumul dintre magazin și stomatolog, poți să ai iubire. Zilele treceau și era tot mai dubioasă treaba ”, a mai declarat Livian după ce Bianca a povestit, într-o emisiune online, că nu mai formează un cuplu cu "lupul".

Citeste si: Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies