Cu cine se iubește Liam Hemsworth, după despărțirea de Miley Cyrus

Cu cine se iubește Liam Hemsworth, după despărțirea de Miley Cyrus
Cu cine se iubește Liam Hemsworth, după despărțirea de Miley Cyrus

Cei doi au fost surprinși în oraș, în timp ce iau masa împreună. La șapte luni de la anunțarea divorțului, Liam Hemsworth e pregătit de o nouă relație.

După numai câteva luni de căsnicie cu Miley Cyrus, Liam Hemsworth a decis să pună punct mariajului, lăsându-i pe toți fanii săi fără cuvinte. În timp ce Miley experimentează dragostea cu o femeie, actorul din Hunger Games a fost surprins în compania unei tinere care îi seamănă izbitor lui Miley Cyrus.

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks sunt un cuplu, iar dacă ar fi să ne luăm după comportamentul lor din ultimele săptămâni, este vorba despre o relație serioasă.

Citeste si: Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio după numai câteva luni: „Acum sunt mai degrabă prieteni...”

Cei doi au fost surprinși de către paparazzii în oraș, în timp ce mergeau să ia masa cu Luke Hemsworth și soția sa, Samantha. Fostul soț al lui Miley Cyrus.

Gabriella Brooks
Gabriella Brooks

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cei patru au mes la un restaurant din Los Angeles, împreună cu niște prieteni apropiați. Gabriella este un fotomodel de succes și a ales să poarte un top alb, o pereche de blugi cu talie înaltă și o pereche de cizme, iar Liam a avut o atitudine la fel de relaxată și a ales o pereche de teneși, precum și o pereche de blugi negri și un tricou în aceeași nuanță.

Citeste si: Adevărul despre despărțirea care a zguduit lumea showbiz-ului! De ce au decis să divorțeze la nici un an de la nuntă

Miley Cyrus s-a cuplat cu artistul Cody Simpson

La începutul lunii ianuarie, Liam și Gabriella au recunoscut că formează un cuplu, după ce au fost surprinși sărutându-se pe plajă.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anunțat că s-au căsătorit în luna decembrie 2018, iar în august 2019 au pus punct căsniciei și s-au separat.

Divorțul urmează să se încheie la finalul lunii martie 2020.

În acest moment, și Miley Cyrus pare că a trecut peste despărțire, iar în acest moment se iubește cu Cody Simpson și sunt pregătiți să formeze o familie. Înainte de el, s-a iubit cu Kaitlynn Carter. Vestea despre despărțirea de Liam a devastat-o și a sperat într-o reîmpăcare, mai ales că erau de peste 10 ani împreună.

Miley
Miley



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies