„Cu el am lucrat la acest proiect pe partea de coregrafie. E foarte mișto.” Din ce își câștigă Tavi Clonda existența, atunci când nu este pe scenă

„Cu el am lucrat la acest proiect pe partea de coregrafie. E foarte mișto.” Din ce își câștigă Tavi Clonda existența, atunci când nu este pe scenă
„Cu el am lucrat la acest proiect pe partea de coregrafie. E foarte mișto.” Din ce își câștigă Tavi Clonda existența, atunci când nu este pe scenă

Pe plan financiar, Tavi Clonda și Gabriela Cristea stau foarte bine. Cei doi dețin o vilă imensă cu o piscină ce necesită întreținere și au două fetițe adorabile.

 Artistul subliniază că în prezent nu mai este necesar să te limitezi doar la salariul de bază, cum este cazul lui ca artist, sau al partenerei lui ca prezentatoare TV.

Citește și: Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea! Ingredientul secret pe care îl folosește prezentatoarea TV

Din ce își câștigă Tavi Clonda existența, atunci când nu este pe scenă

Se pare că bărbatul are diverse pasiuni care îi aduc un venit suplimentar. Din fericire pentru el, tot ceea ce face nu se simte ca o muncă, deoarece le face cu plăcere. Acesta a vorbit și despre faptul că în acest an se împlinesc 10 ani cu proiectul său de cover-uri, iar pe canalul său de YouTube a postat un colaj latino-balcanic, de care este foarte mândru.

„Anul acesta împlinesc 10 ani cu proiectul meu de cover-uri, Tavi Clonda band. Am scos un super colaj, e pe canalul meu de YouTube, pe Tavi Clonda. E un colaj latino-balcanic, e un proiect așa deosebit. E în colaborare cu Willmark. Cu el am lucrat la acest proiect pe partea de coregrafie. E foarte mișto. Acum să fie evenimente, să fie treabă pentru că meseria mea este de cântat.

Acum că sunt și influencer, vloger… Am început daily vlog care a început să meargă foarte bine. Sunt lucruri, dar știi cum, veniturile din ziua de azi nu trebuie să vină dintr-un singur loc pentru că se duce acolo și nu mai ai nimic. Așa că dacă câștigi din mai multe părți, și îți face și plăcere, te și pricepi, combini utilul cu plăcutul și atunci este ok”, a declarat artistul pentru sursa mai sus-menționată.”,
a
declarat Tavi Clonda potrivit ego.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce nu acceptă Tavi Clonda la un eveniment

Chiar dacă dedicațiile sunt o sursă de venit pentru foarte mulți artiști, atunci când merg la o nuntă, Tavi Clonda nu acceptă un asemenea lucru și are mai multe reguli pe care le spune celor prezenți la nuntă încă de la bun început.

„Nu facem cu dedicații din alea. De exemplu, dacă mergem la o nuntă, mirii spun de la început ce vor, ce dansul mirilor vor, dar nu pe loc atunci, că nu suntem lăutari, noi suntem un band complex. Dar așa poate să mai vină cineva să ceară o piesă de-a lui Robbie Williams sau o piesă de-a mea. Mai sunt chestii de genul acesta, dar nu să vină așa cu o atitudine, că până la urmă atitudinea contează foarte și tonul face muzica”, a continuat el, pentru sursa citată.

Foarte deschis și sincer cu admiratorii săi, Tavi Clonda a făcut public chiar și tariful pe care trupa sa îl solicită pentru a participa la un eveniment privat. Acesta a spus că depinde ce își dorește fiecare persoană, iar vinerea și duminica prețul este mai mic.

„Nu cerem foarte mult, la concerte, lumea crede că cine știe câți bani cerem. O fostă dansatoare din trupa Andreei Bălan ne-a zis că ne-au vrut, pentru o colaborare, dar nu știau dacă suntem scumpi.

Depinde ce-și dorește fiecare, vinerea și duminica e mai ieftin, la nunți, mai lăsăm la preț. Ca să vă zic mai exact, cerem între 3.500-5.000 de euro, pentru o petrecere, depinde și dacă vor sunet.  Facem un show de trei reprize, a câte 45 de minute, suntem vreo 7 oameni în echipă. Anul acesta împlinim 10 ani de când am început cu muzica, facem și un colaj foarte frumos, o să avem și niște concerte, la Iași, pe 26 mai, lucrez și la o piesă nouă”, a mai dezvăluit Tavi Clonda pentru Playtech.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „A fost cea mai grea lună din viața mea.” Gabriela Cristea l-a înșelat pe bărbatul cu care avea o relație. Vedeta a făcut mărturisiri sincere despre viața sa

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies