Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea! Ingredientul secret pe care îl folosește prezentatoarea TV

Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea! Ingredientul secret pe care îl folosește prezentatoarea TV
Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea! Ingredientul secret pe care îl folosește prezentatoarea TV

Află din rândurile următoare care este rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea  este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Pe lângă postările din viața sa de zi cu zi, cele cu activitățile profesionale pe care le desfășoară, dar și poze sau filmulețe cu familia ei minunată, vedeta postează din când în când și diferite videoclipuri cu secretele sale din bucătărie.

De data aceasta, Gabriela Cristea a dezvăluit rețeta sa de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin.

Vedeta are o rețetă proprie pentru acest sos de brânzeturi pentru care folosește un ingredient special, care este foarte rar întâlnit în sosul gorgonzola.

Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin

Citește și: Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin! Vedeta și-a dezvăluit secretele culinare!

Ingrediente

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a pregăti pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • ulei;
  • usturoi;
  • brânză gorgonzola;
  • smântână de gătit;
  • vin;
  • pecorino;
  • nuci;
  • rozmarin;
  • carne de pui;
  • cartofi.

Cum se prepară sosul gorgonzola

Citește și: Ce condimente se dau la carnea de pui şi la carnea de porc. Trucurile pe care orice gospodină trebuie să le ştie

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela Cristea a dezvăluit, pas cu pas, modul de preparare al sosului gorgonzola.

Vedeta are anumite secrete culinare care fac sosul respectiv să fie unul de-a dreptul delicios.

Curățăm usturoi, pe care îl pisăm bine. Am luat o cratiță specială în care fac sosul și am pus ulei, în care adaug usturoiul și pun și brânza gorgonzola, care trebuie să se topească. Cu cât e mai picantă brânza, cu atât iese mai bun sosul. Vă sfătuiesc să amestecați continuu sosul cu un tel, iar când e gata adaug smântână de gătit grasă.

Nu trebui să puneți foarte multă, pentru că nu vrem să facem o tonă de sos. Când dă în clocot, vă puteți opri și e gata sosul, dar eu complic lucrurile și adaug și un strop de vin pe care îl las să dea în fiert. La final, îi pun și o mână de pecorino, iar apoi îl las deoparte să se răcorească, nu-mi place ca sosul să fie foarte fierbinte, când îl pun peste preparat.
Pun și nuci și avem un super sos
.”, a povestit Gabriela Cristea.

Mod de preparare al puiului cu cartofi și rozmarin

Atunci când sosul este gata acesta trebuie lăsat să se odihnească, iar între timp trebuie pregătită carnea, după care cartofii.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea a subliniat că orice persoană poate să gătească această rețetă chiar dacă pare a fi una destul de complicată.

E momentul să gătim și carnea și m-am decis, până la urmă, să pun aromă de rozmarin, pentru că mi se pare potrivită. În tigaia încinsă punem ulei, usturoi zdrobit și două crenguțe de rozmarin. Adaug apoi puiul, doar cât să se pătrundă și să nu fie crud. Apoi, cum am prăjit carnea, o să prăjim și cartofii, eu folosesc unii prefierți, care trebuie trași doar puțin în tigaie, în aromele pe care el vreți voi. Eu astăzi am să pun un strop de ulei, rozmarin, usturoi și trebuie amestecați, ca să nu se lipeasc ă.”, a mai dezvăluit vedeta.

Ulterior, după ce toate cele trei părți ale acestei mese sunt gata, tot ce trebuie să faci este să le montezi în farfurie. Gabriela Cristea recomandă să folosești o cantitate mare de sos, astfel încât acest fel de mâncare să aibă un gust de-a dreptul delicios.

La final, facem un mic plating și masa e gata. Sosul trebuie pus din belșug peste cărniță, cartofii lângă și asta este masa noastră de astăzi. ”, a mai spus Gabriela Cristea.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Tortellini cu roșii. O mâncare rapidă și ușor de făcut, perfectă pentru o seară aglomerată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies