„Cu toții avem hate.” Mara Bănică, prima apariție după operația la nivelul feței! Jurnalista este de nerecunoscut!

„Cu toții avem hate.” Mara Bănică, prima apariție după operația la nivelul feței! Jurnalista este de nerecunoscut!
„Cu toții avem hate.” Mara Bănică, prima apariție după operația la nivelul feței! Jurnalista este de nerecunoscut!

Mara Bănică a apelat la ajutorul medicului estetician. Vedeta și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței și rezultatul este de-a dreptul neașteptat.

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a ajuns la inima publicului prin intermediul muncii pe care a depus-o, dar și datorită carismei și sincerității de care a dat dovadă. Astfel, vedeta nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume și să își asume acțiunile pe care le face.

În vârstă de 48 de ani, jurnalista se menține într-o formă de invidiat, dar acest lucru se datorează și medicului estetician la care Mara Bănică a apelat ori de câte ori a

simțit nevoia. De data aceasta, însă, vedeta și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței, iar rezultatul este de-a dreptul neașteptat.

Cum arată Mara Bănică după intervenția de la nivelul feței

Citește și: „Am momente în care mă simt orfană, nu mai am tată.” Mara Bănică nu se mai bucură de sărbători, așa cum o făcea în anii trecuți. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante

Mara Bănică, prima apariție după operație la nivelul feței! Jurnalista este de nerecunoscut!
Mara Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mă simt singură și cam a nimănui. Simt doar nevoia de iubire. Așa sunteți, ipocriți.” Mara Bănică, mărturisire neașteptată pe rețelele de socializare, chiar de ziua sa de naștere!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mara Bănică a recurs recent la o operație estetică.

Potrivit Cancan.ro, este vorba de un lifting facial total, care a costat nu mai puțin de 15.000 de euro. Jurnalista a fost surprinsă, cu fața bandajată, imediat cum a ieșit din clinica unde s-a operat și unde a stat nici mai mult, nici mai puțin de 4 zile internată.

Ulterior, Mara Bănică a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie prin intermediul căreia le arată urmăritorilor săi rezultatul.

Mara Bănică, despre comentariile negative din partea celor din jur

Mara Bănică, prima apariție după operație la nivelul feței! Jurnalista este de nerecunoscut!
Mara Bănică[Sursa foto: Instagram]

În urma postării sale pe Instagram, jurnalista a primit numeroase critici referitoare la aspectul feței sale, aceasta fiind de nerecunoscut.

Cu toate acestea, Mara Bănică nu se teme de comentariile negative, afirmând în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță” că de-a lungul timpului a primit comentarii negative, doar că într-un număr aproape nesemnificativ.

 „ Cu toții avem hate. Atâta timp cât hate-ul este 5%, la mine este foarte mic. 5% e important. Merită să mai apari la televizor, la o chestie, să mai fiu în viața publică. Dacă ar fi hate-ul peste 25%, mă duc pe calea mea, mă apuc de orice altceva căci de muncă nu mi-e frică .”, a spus Mara Bănică.  



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„El nu mă întreabă de banii mei. Eu îmi fac plăcerile mele!” Elena Merișoreanu, secretele unui mariaj de succes! Lucrul pe care doar Viorel Croitoru îl face în gospodărie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies