„Cu voi totul e la extreme. Uneori e foarte greu!” Adela Popescu a făcut public detalii din interiorul familiei sale. Cum decurge, de fapt, viața de mamă cu trei băieți?

„Cu voi totul e la extreme. Uneori e foarte greu!” Adela Popescu a făcut public detalii din interiorul familiei sale. Cum decurge, de fapt, viața de mamă cu trei băieți?
„Cu voi totul e la extreme. Uneori e foarte greu!” Adela Popescu a făcut public detalii din interiorul familiei sale. Cum decurge, de fapt, viața de mamă cu trei băieți?

Adela Popescu este fericita mămică a trei băieți. Chiar dacă vedeta se bucură de rolul de mamă, câteodată se confruntă cu numeroase provocări în diferite situații.

Adela Popescu este o femeie împlinită pe toate planurile. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Vâlcan. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, fiind împreună de mulți ani. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că este o femeie de succes și o soție iubitoare, prezentatoarea TV este și mămica a trei băieți de vârste foarte apropiate.

Astfel, deși se bucură din plin de tot ceea ce presupune viața de familie, soția lui Radu Vâlcan se simte din când în când copleșită de provocările pe care le întâmpină în viața de zi cu zi, ținând cont că cei trei băieți ai săi sunt la o vârstă foarte importantă când vor să descopere lumea.

Adela Popescu, mărturisire emoționantă pe rețelele de socializare

Citește și: „Mi-am dat seama că pot să rezist cel puțin șapte zile!” Adela Popescu, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Radu Vâlcan! Ce a descoperit vedeta după ce s-a întors din vacanță

Adela Popescu a făcut public detalii din interiorul familiei sale. Cum decurge, de fapt, viața de mamă cu trei băieți?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online.

Astfel, vedeta împărtășește cu fanii săi diferite imagini și gânduri din viața de părinte și din activitățile pe care le desfășoară alături de soțul și copiii săi.

De data aceasta, blondina a postat în mediul online un mesaj de-a dreptul emoționant prin care exprimă concret realitatea din rolul de părinte. Mai exact, vedeta a declarat că deși în calitate de mamă a trei băieți se confruntă adesea cu numeroase situații stresante și greu de gestionat, momentele pline de iubire și de fericire pe care le trăiește alături de băieții săi sunt mai presus decât orice.

Cu voi totul e la extreme. Uneori e foarte greu, alteori incredibil de frumos. Cum e acum .”, a scris Adela Popescu, pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei cu cei trei băieți. 

Adela Popescu, despre avantajele și dezavantajele unei familii numeroase

Citește și: „Eu mi-am înghițit limba. Am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată.” Adela Popescu, clipe de panică din cauza fiului său! Ce s-a întâmplat cu micuțul?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adela Popescu a făcut public detalii din interiorul familiei sale. Cum decurge, de fapt, viața de mamă cu trei băieți?

Tot în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, soția lui Radu Vâlcan a vorbit deschis despre avantajele și dezavantajele unei familii numeroase. Mai exact, prezentatoarea TV a mărturisit că în ciuda faptului că o familie cu trei copii presupune mai multă muncă și grijă pe care trebuie să o împartă la trei, crede că a făcut cea mai bună alegere pentru copiii săi, ținând cont că, atunci când vor crește, vor avea o relație specială unul cu altul, fapt care în familiile cu un singur copil este imposibil.

« M-am trezit spunându-i lui Radu: „ce facem noi e sport extrem”  Asta în timp ce scoteam copiii, bicicletele, căștile, rucsacul, din mașină, pe marginea unei străzi cu trafic intens. Și În general concluziile, părerile despre viața noastră în cinci le tragem dinspre noi spre ei. Dacă nouă ne e ușor, cum ne-a fost nouă vacanța, cât de greu ne-a fost nouă drumul. Dar sunt momente ca acesta, când stau la o cafea, și ma gândesc cum le e lor în configurația asta.

 Oare ei sunt fericiți că au frați? Oare și-ar fi dorit să fie singuri la părinți?  Avem în jurul nostru părinți cu un singur copil care călătoresc enorm toți trei, spre exemplu, și toată atenția și energia lor și-o canalizează asupra lui. Ori asta e ce merită fiecare copil pe lume. Toată atenția noastră. Si oricât ne-am minți noi părinții de mai mulți copii, știm că asta nouă ne este imposibil să facem. Pe de altă parte eu vin din familie cu trei frați și nu m-am simțit niciodată mai puțin iubită, mai puțin „văzută”. Dar poate și pentru că eram singura fată și mult mai mică decât frații mei.», a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Nu mă simt prea bine, mă supără rău sănătatea! Mi s-a făcut rău și am ajuns în situația asta!” Jean Paler, ultimele declarații de pe patul de spital! Care este starea de sănătate a actorului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies