„Eu mi-am înghițit limba. Am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată.” Adela Popescu, clipe de panică din cauza fiului său! Ce s-a întâmplat cu micuțul?

„Eu mi-am înghițit limba. Am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată.” Adela Popescu, clipe de panică din cauza fiului său! Ce s-a întâmplat cu micuțul?
„Eu mi-am înghițit limba. Am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată.” Adela Popescu, clipe de panică din cauza fiului său! Ce s-a întâmplat cu micuțul?

Adela Popescu a povestit în mediul online o întâmplare pe care a trăit-o alături de fiul său mai mare. Băiatul și-a panicat până peste măsură părinții.

Adela Popescu este fericita mămică a trei copii. Pe lângă viața sa profesională, vedeta reușește de minune alături de soțul său, Radu Vâlcan, să petreacă timp de calitate alături de băieții lor, care aflându-se la o vârstă fragedă și foarte apropiată unul de altul, au nevoie de atenția părinților lor. Mai mult decât atât, cei trei băieți sunt la vârsta descoperirilor, astfel încât, pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan, fiecare zi din viața de părinte este o adevărată provocare.

Fiul Adelei Popescu a practicat un sport periculos

Citește și: „Eroul nostru!” Adela Popescu și Radu Vâlcan, la un pas să rămână în stradă! Ce s-a întâmplat cu cei doi în timpul vacanței

Adela Popescu, clipe de panică din cauza fiului său! Ce s-a întâmplat cu micuțul?
Adela Popescu, clipe de panică din cauza fiului său! Ce s-a întâmplat cu micuțul?[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online și unde împărtășește cu aceștia provocările din viața de părinte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Astfel, întoarsă recent din vacanța alături de familie în Bali, blondina a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o experiență pe care a trăit-o alături de fiul său cel mare, care i-a stârnit cele mai mari emoții.

Potrivit spuselor sale, Alexandru este un băiețel foarte curajos și cu o înclinație aparte pentru sport.

Micuțul face înot, dar și teatru și este foarte sociabil pentru vârsta lui, dar și destul de precaut. Mai mult decât atât, băiețelul a câștigat și o competiție de înot, făcându-i mândrii pe părinții lui.

De data aceasta, Alexandru și-a surprins și mai tare părinții cu curajul său, chiar în vacanța din Bali. Micuțul a vrut să se dea pe o tiroliană care se afla la o înălțime foarte mare, iar dacă Radu Vâlcan nu a fost de acord cu acest lucru, ulterior, Adela Popescu a hotărât să-și lase copilul să aibă parte de această experiență,

chiar dacă, în inima sa exista sentimentul de teamă și de îngrijorare.

„Am stat aproape o lună acolo (n. red în Bali), însă dincolo de faptul că e foarte frumos, de salturile uriașe pe care le-au făcut toți trei copiii, de la întoarcerea din vacanță.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Voiam să vă spun, că am tot postat legat de cât de mândri suntem de Alexandru și de curajul lui, pe care noi nu-l bănuiam. Adică, Alexandru de când era mic nu a fost niciodată un copil timid. Foarte vorbareț, foarte volubil, calitatea lui pricipala, din punctul nostru de vedere, era că-și făcea foarte repede prieteni. Avea o putere de adaptabilitate fenomenală, pur și simplu. Însă când trebuia să mergem la un loc de joacă se dădea, dar nu era așa înnebunit, era mai precaut, punea un picioruș înainte, să nu se lovească.

El, copil fiind, nu s-a lovit, nu-mi amintesc să aibă niște lovituri nasoale, cum a avut Andrei.(...) Merge la cursuri de actorie, merge și la înot, nu foarte mult, înoată cu noi, desigur, și a făcut și câteva cursuri de înot. La concursul de înot de la școală, ce credeți, a ieșit primul. Eram și pregătită ce să-i spun, că nu-i așa de important, că important e că participă și noi oricum suntem mândri de el.

De unde, a câștigat. Iarăși, cu bicicleta a învățat foarte bine, pe noi ne-a surprins brusc. Iar acum, în Bali, ne-am dus să vedem tot felul de atracții turistice, printre care și niște câmpuri unde aveau amenajate niște tiroliene, leagăne, dar erau ceva foarte sus. Și a zis că vrea să se dea pe tiroliană. Radu a zis: «Exclus, e prea sus, nu se poate». Eu mi-am înghițit limba și am zis: «Hai mă să încercăm, dacă el vrea». Și s-a dat, fraților, eu am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată. Era singurul copilaș, nu-i făcusem instructajul, trebuiau să-l prindă de o plasă. În fine, s-a descurcat foarte bine, i-a plăcut maxim, a zis că vrea să se mai dea. Eu am zis: «Exclus data viitoare»”, a dezvăluit Adela Popescu, pe pagina personală de Instagram.

Adela Popescu, clipe de panică din cauza fiului său! Ce s-a întâmplat cu micuțul?
Adela Popescu, clipe de panică din cauza fiului său! Ce s-a întâmplat cu micuțul?[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Vreau să execut toate machiajele. M-a ținut prea mult cu mâinile în ghips și oasele s-au cusut, așa rupte. Mă doare foarte tare.”Dana Roba se întoarce la muncă! Ce decizie a luat makeup artista?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies