Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”
Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Cucu a făcut declarații neașteptate despre Elena Marin, favorita publicului în ultima ediție difuzată a show-ului Survivor România.

Săptămâna aceasta, Elena Marin a fost cea mai votată concurentă din Echipa Faimoșilor. Înainte ca anunțul să fie făcut însă, aceasta a avut o sângerare nazală care a stârnit un val de reacții în rândul coechipierilor săi. Și foștii colegi ai Faimoasei au avut câteva comentarii de adăugat după difuzarea ultimului Consiliu de Eliminare.

Cucu a făcut mărturisiri neaștepate în legătură cu fosta sa colegă, spunând că Elena Marin are tendința de a exagera și de a se victimiza pentru a sensibiliza publicul telespectator.

„Mi se pare că a exagerat puțin, mi se pare că treaba cu sângele din nas și toate cele.. A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea pentru că mie mi se pare că e o fată foarte mișto, care aduce puncte echipei, doar că uneori se folosește de anumite lucruri din astea de empatie a publicului, care depășesc puțin limita.

Am înțeles treaba că e de atâtea luni, știu că e de atâtea luni și empatizez mult cu oamenii care sunt acolo de atâtea luni.

Toată treaba de aseară, de la consiliu, a fost puțin exagerată", a declarat Cucu, pe contul său de Instagram. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe 13 iunie 2021. Cum gătesc concurenții nuca de cocos

Cucu a părăsit recent show-ul Survivor România

Cucu a părăsit recent show-ul de supraviețuire, însă se pare că Faimosul ar mai fi avut multe de spus. Deși au legat o prietenie în camp, Zanni a fost cel care l-a propus spre eliminare pe coechipierul său. Și astfel,  întrucât nu a avut suficientă susținere din partea publicului, Cucu a părăsit Surviror România.

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„O să plec cu totul și cu totul alt om acasă. Una dintre persoane care a reușit să mă repare a fost chiar Sebastian.

Eu am venit aici cu sufletul deschis și plec cu el și mai deschis. Apreciez că am și un acoperiș deasupra capului, o să apreciez mâncarea, familia. Faptul că în ultimii ani am fost de doar câteva ori la părinții mei.

Primul lucru o să merg la părinții mei, că au o vârstă înaintată, m-au făcut după 40 de ani, apoi o să călătoresc. O să mă uit la colegii mei, sper să câștige Zanni, dar mi se pare pachetul complet. Îndură multă, e asumat, e un om cu coloană vertebrală. Nu o să port ranchiună niciunuia. Vă iubesc și pentru mine sunteți ca o familie", a declarat Cucu. 

Citeste si: Elena de la Survivor a avut nevoie de intervenția medicilor! De ce are fața umflată Faimoasa



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sebastian Chitoșcă, atacuri dure la adresa lui Albert la Survivor România! „Dă-i drumul acasă!”. Cum arată Războnicul, după ce s-a tuns

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies