Cui i-a spus Vladimir Putin că va folosi armele nucleare

Vladimir Putin despre armele nucleare
Vladimir Putin a vorbit despre armele nucleare

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a vorbit despre folosirea armelor nucleare.

Pe fondul conflictelor dintre Rusia și Ucraina, Fiona Hill, fostul director pentru Europa și Rusia în Consiliul de Securitate Națională al Statelor Unite ale Americii (SUA), a făcut dezvăluiri importante despre planurile lui Vladimir Putin, președintele Rusiei.

Potrivit Fionei Hill, aceasta a precizat, în cadrul unui interviu oferit pentru Politico, că liderul de la Kremlin va apela la ajutorul armelor nucleare dacă simte că țara sa este amenințată.

De altfel, duminică, Vladimir Putin i-a ordonat duminică ministrului Apărării, Serghei Șoigu, să ridice gradul de alertă pentru forțele nucleare, după ce a acuzat pericolul bazat pe declarații agresive din partea țărilor NATO.

Fiona Hill a dezvăluit ce a vorbit Vladimir Putin cu Donald Trump

Fiona Hill a dezvăluit că Vladimir Putin a dezvăluit că va apela la ajutorul armelor nucleare dacă va simți că țara sa este amenințată în cadrul unei întrevederi cu fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Astfel, „Vladimir Putin a încercat să îl avertizeze pe Donald Trump în legătură cu acest subiect, însă sunt de părere că fostul președinte nu și-a dat seama la ceea ce se referea cu adevărat președintele Rusiei”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Documente secrete ale Rusiei, capturate: Războiul din Ucraina avea să dureze 15 zile

Fiona Hill
Fiona Hill, despre discutia dintre Putin si Trump[Sursa foto: Hepta]

”Într-una dintre ultimele lor întrevederi la care am participat și eu, Vladimir Putin i-a subliniat lui Donald Trump că Rusia are rachete hipersonice, iar fostul președinte i-a răspuns că și SUA vor achiziționa astfel de rachete”, spune Fiona Hill, care continuă ”Vladimir Putin i-a spus că da, eventual, și SUA va avea astfel de rachete, însă că Rusia este prima care le are”.

Citeste si: Emmanuel Macron, despre invazia Ucrainei: „Rusia nu este atacată, ea este agresorul”

Aceasta a mai spus că Vladimir Putin a încercat să trimită un avertisment cu privire la o posibilă confruntare, subliniind că dacă se ajunge la așa ceva, Rusia va lua în considerare și opțiunea nucleară.

„Dacă cineva crede că Vladimir Putin nu ar folosi ceva ce este neobișnuit și crud, atunci ar trebui să se mai gândească încă o dată.

De fiecare dată când te gândești că președintele Rusiei nu ar face așa ceva, de fapt, el chiar ar apela la aceste instrumente și, evident, dorește ca toată lumea să știe acest lucru”, spune Fiona Hill, care adaugă că ”oamenii nu ar trebui să fie intimidați și speriați de Vladimir Putin deoarece el asta urmărește”.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies