Culiță Sterp și Sorin Pușcașu şi-au uluit toţi foştii colegi de la Survivor! Nimeni nu credea că vor ajunge să vorbească aşa

culita sterp si sorin puscasu prietenie
Culiță Sterp și Sorin Pușcașu au concurat în tabere diferite la Survivor România 2021

Culiță Sterp și Sorin Pușcașu s-au împrietenit în Republica Dominicană, la Survivor România 2021, după mai multe luni în care au jucat în tabere diferite.

După mai multe luni în care au fost rivali la Survivor România 2021, Culiță Sterp și Sorin Pușcașu au legat o frumoasă relație de prietenie datorită lucrurilor pe care le au în comun și convingerilor similare.

Culiță Sterp și Sorin Pușcașu au legat o frumoasă relație de prietenie, după câteva luni tensionate la Survivor România 2021

Culiță Sterp s-a împrietenit cu Sorin Pușcașu la Survivor România 2021 chiar dacă făceau parte din tabere diferite.

Cei doi concurenți au luptat pentru premiul cel mare, însă amândoi au trebuit să părăsească jocul din motive diferite.

Cei doi foști concurenți încercau de fiecare să glumească și să fie optimiști pentru a-și îmbărbăta colegii. Sorin Pușcașu a încercat de mai multe ori să-i pună piedici Faimosului, însă și-a dat seama că acesta este un om bun și merită să-i fie alături.

Citeste si: Musty și Mellina au ieșit în oraș după terminarea show-ului Survivor România 2021

culita sterp si sorin puscasu prietenie
Culiță Sterp și Sorin Pușcașu au devenit prieteni după terminarea Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

După revenirea în țară, Culiță Sterp "l-a căutat" pe Sorin Pușcașu și i-a transmis un mesaj pe conturile de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Glumele pe care Culiță Serp și Sorin Pușcașu  le făceau în Republica Dominicană la  Survivor România 2021   au ajuns și în țară, astfel că cei doi foști concurenți și-au continuat prietenia și după concurs.

Citeste si: Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities își dorește să devină mămică pentru a doua oară? ”Mă tot macină”

Culiță Sterp și Sorin Pușcașu au legat o frumoasă relație de prietenie chiar dacă făceau parte din echipe diferite și încercau să ia cât mai multe puncte alături de colegii lor.

sorin puscasu survivor romania
Sorin Pușcașu l-a ales drept prieten pe Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram Sorin Puscasu]

Culiță Sterp i-a transmis un mesaj prietenului său atunci când a ajuns în Brăila și a mărturisit că l-a căutat, însă nu l-a găsit acasă.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Ia uite, nevasta mea, te caut acasă și tu ești plecată...

La Brăila tată, cum facem? Dacă știam că la Brăila se ia BAC-ul așa ușor, cine se mai chinuia să învețe în clasa a 12-a?! Fraier... ”, a declarat Culiță Sterp.

Nimeni nu se aștepta ca Sorin Pușcașu și Culiță Sterp să devină prieteni, dar iată că acum cei doi comunică extrem de des pe rețelele de socializare şi se tachinează de fiecare dată când au ocazia.

Sorin Puşcaşu a vorbit şi despre relaţia tumultuoasă pe care a avut-o cu Jador

„Mi-a spus că eram singurul vocal, singurul care putea să îi țină piept. Echipei i-am zis că orice conflict au cu Jador, să mă bage pe mine. Pentru mine era o distracție. Devenise ceva natural și mi-am dat seama că ne asemănăm și ne-am împrietenit foarte mult.

Avea momente în care ne enerva și invers. Coechipierii lui se bucurau. Se așteptau ca Jador să aibă o recație în urma căreia să fie eliminat. Mie îmi plăcea să fie acolo ca să îi terorizeze pe ei. Vorbeam cu echipa de fiecare dată când ieșeam la joc. Pentru noi era important să luăm capetele: Cătălin Moroșanu, Jador și Culiță. Atunci când îi băteam pe ei trei, noi știam că meciul e al nostru. Cătălin Moroșanu nu îi mai ajuta, Jador începea să plângă și Culiță la fel. Jador avea farmecul lui. După ce a plecat, mie mi-a fost dor de el”,  a povestit Sorin Pușcașu.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Zanni, probleme grave de sănătate după Survivor România 2021: "Am dat o groază de bani pe analize"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies