„Astăzi la ora 22:00 ne unim” Familia Sterp, îndemn pentru fani, după ce au fost jefuiți

culita sterp a prins hoti
Culiță Sterp și surorile lui

În urmă cu câteva săptămâni, familia Sterp a avut parte de un șoc imens. Locuința aestora a fost spartă, iar hoții au furat un seif de peste 100 de kilograme, unde se afla o sumă foarte mare de bani.

Acum, membrii familiei au transmis un mesaj pe rețelele de socializare, pentru fanii lor.

„Pot să ne fure banii, dar nu și…” Ce a transmis Ileana, sora lui Culiță Sterp

familia sterp
Familia Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Culiță Sterp a mărit recompensa după ce a fost jefuit. Andrei Ciobanu, detalii despre hoți: „Este cineva cunoscut”

Familia Sterp a ținut ascuns acest incident timp de trei săptâmâni, însă la finalul lunii trecute, Culiță a povestit tot ce s-a întâmplat. Mai mult, acesta a declarat că oferă o recompensă de zeci de mii de euro, celor care îl ajută să descopere cine este hoțul și unde sunt banii. Se pare că nimeni nu a dat de urma hoților, până acum. Recent, Culiță a făcut publică pe rețelele de socializare, o conversație între el și familia lui.

Frații și surorile Sterp, alături de mama lor, au un grup în care discută problemele referitoare la familia lor. Mai mult, aceștia se sfătuiesc și se încurajează, pentru a trece mai ușor peste șocul trăit.

„Facem echipă toți. Pot să ne fure banii, dar nu și unitatea și iubirea”, a mărturisit Ileana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

familia sterp a fost jefuita
Familia Sterp a fost jefuită[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Culiță Sterp oferă recompensă pentru cei care îi pot da indicii despre hoți! Cât este dispus să scoată din buzunare

De asemenea, mama Geta a încercat să liniștească situația, transmițându-le copiilor că familia va rămâne unită, indiferent de situație.

„Atât timp cât trăiesc eu, așa vom fi, uniți. Și la greu, dar și la bine.

Unul pentru toți și toți pentru unu”, a fost mesajul mamei, pentru copiii ei. 

Culiță Sterp apelează la ajutorul fanilor

culita sterp
Culișă Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Arhiepiscopul Tomisului, prins pe autostrada cu 235 km/h. Ce sumă de bani a plătit pentru nerespectarea regulilor

Fratele cel mare, Culiță, a apreciat gândurile surorii sale, de aceea publicat mesajul, în mediul online.

De asemenea, cu toate că se declară o familie puternică, Culiță le-a cerut ajutorul urmăritorilor lui. Tânărul i-a îndemnat pe toți cei care vor să îi ajute, să se roage. Astfel, prin gândurile bune ale oamenilor care îi apreciază, familia Sterp speră ca Dumnezeu să facă o minune și să rezolve situația disperată prin care trec.

„Sora mea, Ileana, a spus ceva… ceva divin. Astăzi la ora 22:00 ne unim în rugăciune, cei care vreți să vă rugați cu noi, vă mulțumim! Dumnezeu să vă răsplătească!”, a

scris Culiță Sterp, pe contul lui de Instagram.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„E puțin mai complicat” Maria Constantin, noi detalii cu privire la nuntă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies