Culiță Sterp a încercat să își împace părinții: „Poate pe viitor, cine știe...”

Culita Sterp
Culita Sterp si familia sa

Ce spune Culiță Sterp despre părinții săi, după ce a încercat să îi împace la botezul micuțului Milan. Cum s-au comportat aceștia.

Deși are o familie de invidiat, un lucru nu îi dă pace lui Culiță Sterp. Îndrăgitul artist a dezvăluit care este lucrul care îl macină pe acesta.

După ce a aflat că va deveni tată pentru prima dată, Culiță Sterp a încercat să își împace părinții care s-au despărțit acum mai mulți ani. De aceea, fiul mamei Geta a mers cu familia sa la tatăl lui, pentru a-l invita la botez.

Tatal lui Culita
Tatal lui Culita a venit la botezul micutului Milan[Sursa foto: Instagram]

Bărbatul a fost prezent la eveniment, iar relația cu copiii săi a continuat și după acea zi.

Culiță Sterp a postat un videoclip de TikTok cu tatăl și cu băiatul său, care i-a emoționat pe toți cei care îl urmăresc. Printre comentarii, mulți au întrebat dacă a reușit Culiță să își ierte tatăl pentru ce s-a întâmplat în trecut și dacă a reușit să îl împace cu mama Geta.

Citeste si: Cum arată casa lui Culiță Sterp, după ce a devenit tată! Imagini emoționante

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Culiță a răspuns tuturor acestor întrebări:

„Am mai încercat asta in trecut dar nu am reusit, sunt orgoliosi amândoi! Poate pe viitor, cine stie..”.

Mama Geta, dezvăluiri emoționante despre soțul său: „Tot pe mine mă iubește”

Se pare că mama Geta este cea care nu poate trece peste tot ce s-a întâmplat în trecut cu fostul său soț, simpatica femeie spunând de multe ori că a avut parte de un trai greu cu tatăl copiilor săi, acesta fiind extrem de gelos. Cei doi s-au despărțit acum mai bine de 8 ani, când bărbatul a plecat de acasă.

Citeste si: Mama Geta, declarații despre fostul soț și iubita acestuia: „N-a avut curajul să o aducă la botez”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, ”Survivor”, nici nu l-a interesat!”, a dezvăluit „mama Geta”, pentru impact.ro.

Deşi e supărată pe soţul ei, „mama Geta” a dezvăluit anul trecut că-şi va reprimi cândva soţul acasă.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, a mai zis mama fraţilor Sterp,

în 2021.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies