Culiță Sterp și-ar fi dorit să vadă această fotografie! Daniela Iliescu și-a dezvăluit burtica de gravidă

Daniela Iliescu și-a dezvăluit burtica de gravidă
Daniela Iliescu și-a dezvăluit burtica de gravidă!

Daniela Iliescu a intrat în ultimul trimestru de sarcină și burtica devine din ce în ce mai vizibilă.

Iubita Faimosului Culiță Sterp, Daniela Iliescu, a intrat în ultimul trimestru de sarcină și radiază de fericire. Deși cântărețul nu a putut fi alături de ea în această perioadă, întrucât este plecat în Republica Dominicană pentru a trăi experiența Survivor România, viitoarea mămică pare să se simtă foarte bine, având tot sprijinul familiei.

Daniela Iliescu imortalizează fiecare moment important din perioada sarcinii pentru a-l surprinde cu imagini inedite pe Culiță Sterp, atunci când acesta va reveni în țară.

Tânăra a postat de curând o fotografie emoționantă în care își dezvăluie burtica de gravidă, care a strâns zeci de mii de aprecieri din partea internauților.

Daniela Iliescu și-a dezvăluit burtica de gravidă

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor România și-a schimbat strategia! „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta!"

Daniela Iliescu va naște înainte ca Faimosul să ajungă acasă?

Iubita lui Culiță Sterp a vorbit despre posibilitatea ca bebelușul să vină pe lume înainte ca artistul să revină acasă din Republica Dominicană. Daniela a mărturisit că, după calculele medicilor, această posibilitate este exclusă în mod normal, însă în cazul unei situații neașteptate, se ia în calcul orice variantă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Daniela Iliescu este extrem de nerăbdătoare să își strângă în brațe băiețelul, dar mai ales pe tatăl copilului, pe care îl susține din fața televizorului. Ileana, sora artistului, este și ea însărcinată și urmează să nască în aceeași perioadă cu Daniela, cumnata sa.

Daniela Iliescu și-a dezvăluit burtica de gravidă

Citeste si: Cum s-au cunoscut Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor 2021?

„Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo. Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea. Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.

Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă.

Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”, a dezvăluit Daniela Iliescu, pentru WOWbiz.ro

Daniela Iliescu și-a dezvăluit burtica de gravidă



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies