Culiţă Sterp şi iubita însărcinată în 4 luni, despărţire emoţionantă la aeroport! "Cea mai rea parte a vieţii..."

Culiţă Sterp şi iubita lui, Daniela
Culiţă Sterp şi iubita lui, Daniela, vor deveni părinţi

Plecarea cântăreţului în Republica Dominicană a stârnit un val de emoţii în rândul familiei sale, dar cea mai afectată de separare a fost iubita sa, Daniela, însărcinată în 4 luni.

Plecarea lui Culiţă Sterp în Republica Dominicană a stârnit un val de emoţii în rândul familiei sale, dar cea mai afectată de separare a fost iubita sa, Daniela, însărcinată în 4 luni.

Faimosul şi-a luat la revedere de la familia sa pe aeroportul din Otopeni, iar iubita lui i-a transmis un mesaj emoţionant pe contul ei de socializare.

Citeste si: 12 Razboinici vor intra in cea mai dura competitie a vietii lor: „Survivor Romania”

Daniela, iubita lui Culiţă Sterp, este gravidă
Daniela, iubita lui Culiţă Sterp, este gravidă[Sursa foto: Instagram]

Imediat după ce a sărbătorit intrarea în noul an, Culiţă Sterp şi-a făcut bagajele pentru plecarea în Republica Dominicană, acolo unde va lupta pentru marele premiu al show-ului de televiziune Survivor România, în echipa Faimoşilor.

Daniela Iliescu, iubita artistului, a postat pe pagina ei de Instagram o imagine care face cât o mie de cuvinte, însoţită de un mesaj, prin care exprimă cât de grea va fi aşteptarea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Cea mai rea parte a vieții este așteptarea. Cea mai bună parte a vieții este să ai pe cineva care merită așteptat”, a scris viitoarea mămică pe contul ei de socializare, înainte de separarea temporară de iubitul ei. 

Citeste si: Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache Edmond – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”

Iubita lui Culiță Sterp este însărcinată, iar solistul radiază de fericire

Apropiaţii cuplului susţin că artistul este în culmea fericirii de când  a aflat că va deveni tătic, acesta fiind însă doar începutul. Se pare că faimosul visează la o familie numeroasă.

Culiţă Sterp şi iubita lui, Daniela
Culiţă Sterp şi iubita lui, Daniela[Sursa foto: Instagram]

Deşi vizibil cea mai emoţionată, iubita artistului nu a venit singură la aeroport pentru a-şi lua rămas bun.

Aceasta a fost însoţită atât de mama Geta, care este extrem de încântată de rolul de bunică, conform ultimelor informaţii, de surorile artistului, cât şi de fratele mai mic al acestuia, Iancu Sterp, şi el fost concurent la Survivor.

Sarcina Danielei, ţinută în secret de familia Sterp

”E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați.

Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să oîngrijească cât timp el va lipsi.

Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, ne-a spus, în exclusivitate, o sursă din anturajul lui Culiță Sterp. 

 

Autor: Thalida Trofin



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies