Culiță Sterp, surpriză de zile mari iubitei sale! Ce a pregătit special pentru partenera lui de viaţă

Culiță Sterp, surpriză de zile mari iubitei sale!
Culiță Sterp, surpriză de zile mari iubitei sale!

Artistul a făcut un gest minunat cu ocazia zilei de naștere a femeii care l-a făcut tată!

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi din țară, iar participarea sa la Survivor România nu a făcut decât să-i aducă și mai mult succes. După ce s-a întors din Republica Dominicană, tânărul și-a dedicat tot timpul familiei și, bineînțeles, proiectelor muzicale. El se poate declara pe deplin mulțumit, atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental, căci de curând în viața lui a avut loc o schimbare majoră, în contextul în care a devenit tată pentru prima dată. 

Culiță Sterp se bucură în fiecare zi de Milan, primul lui copil, și se mândrește pe rețelele de socializare cu familia sa. Bucuria vine și din partea celor care îl susțin pe artist, dat fiind faptul că primește nenumărate mesaje de bine de fiecare dată când postează câte ceva.

Citeste si: Andreea Ibacka, primele declarații după ce a născut! Vedeta a vorbit chiar de pe patul de spital: „Suntem mega fericiți”

Culiță Sterp, surpriză de proporții pentru iubita lui

Cea care l-a făcut tătic pentru prima oară, a avut parte de un moment special cu ocazia zilei ei de naștere. Toți știu că fostul Faimos de la Survivor România este romantic de fel, iar de data aceasta a reușit să surprindă din nou. Tânărul i-a luat frumoasei sale iubite un buchet imens de trandafiri roșii și a distribuit pe pagina sa de Instagram o fotografie cu el în lift, îmbrăcat în halat, în timp ce se îndrepta spre ușa acesteia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andreea Tonciu își dorește noi intervenții estetice: „Costă 50-60 de mii de euro toate”

Culiță Sterp, surpriză de zile mari iubitei sale!
Culiță Sterp, surpriză de zile mari iubitei sale![Sursa foto: Instagram]

Când va avea loc botezul băiețelului artistului

Invitat în platoul Teo Show, cântărețul a făcut primele dezvăluiri despre botezul fiului său, Milan, care ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei luni, dar din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19 s-ar putea anula totul.

Culiță mai spune și că există posibilitatea de a organiza marele eveniment abia anul viitor, semn că are o listă de invitați destul de mare pe care își dorește să-i vadă la botez.

„Botezul are loc acum, la sfarsitul lunii octombrie, pe data de 21. Dar avand in vedere situatiile care s-au impus recent, nu stiu daca o sa mai fie sau nu si ne-am gandit ca in caz ca nu se poate face, o sa-l facem la anul cand o sa aiba copilul un an, pe 17 iunie. 

Eu am cantat la foarte multe botezuri si erau copiii mari.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca Comănici și Alexandra de la Puterea dragostei s-au reîntâlnit! Ce discuții au avut cele două câștigătoare

Chiar ieri am apucat sa ne facem lista de invitati si am zis sa incercam sa facem. Daca se poate facem, daca nu...am zis ca n-or sa fie foarte multi invitati, in jur de 200. Nici multi, nici putini. Nu facem cu foarte multa lume, cu prietenii mai apropiati, cred ca ei conteaza cel mai mult.

Nu stim deocamdata.  Nu cant la botez, sunt o gramada care canta, din breasla mea, prieteni de-ai mei.

Or sa fie o gramada de cantareti, nu mai cant si eu. Si asta, cu cantatul, se zicea ca poarta ghinion. Bine, eu nu cred ca poarta ghinion neaparat, dar mai bine nu. O sa ma distrez, o sa ma simt bine”, a spus Culiță Sterp, la Teo Show.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Larisa Udilă își dorește a doua sarcină? Ce planuri de viitor are proaspăta mămică

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies