Culori care merg bine cu roșu. 13 combinații reușite de ținute

combinatii de tinute cu rosu
Culori care merg bine cu roșu

Roșu devine din ce în ce mai purtat în acest sezon. Insă știați cum puteți combina această culoare cu succes?

Aflați din rândurile următoare care sunt ținutele pe care le puteți crea, cu articole vestimentare roșii.

 

13 combinații de ținute pentru culoarea roșie

Negru și roșu

O primă combinație de culori foarte elegantă este reprezentată de negru și roșu. În ciuda faptului că se poate observa din ce în ce mai des, ca fiind purtată, se recomandă ca în momentul în care faceți această combinație de nuanțe la articolele vestimentare, să alegeți un roșu de o nuanță mai ușoară, nu prea îndrăzneață, la care

să adăugați negru. Indiferent că este vorba despre model, textură sau tăietură, ar trebui să vă jucați cu aceste aspecte pentru a crea o ținută elegantă la final. Puteți acum să transparente sau jachete din piele imprimate negre, ținută pe care o puteți completa cu o cămașă roșie și o pereche de pantofi.

Citește și: 10 idei de ținute luxoase pentru doamnele chic

rosu in moda
Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple

Roșu și albastru

O altă combinație clasică de nuanțe potrivite este reprezentată de roșu și albastru. Puteți alege să purtați un sacou albastru peste o rochie roșie, în special atunci când participați la întâlniri formale, sau dacă vă decideți să ieșiți în oraș puteți să înlocuiți sacoul albastru cu o jachetă din piele albastră, la care să adăugați chiar și accesorii precum o pălărie roșie sau o poșetă roșie.

În egală măsură puteți alege o cămașă albă, cu denim, la care s-a adăugat și o jachetă roșie, sau un pulover cu dungi albastre și pantaloni roșii.

Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Galben și roșu

Deși poate că nuanța de galben nu este atât de purtată, aflați că o combinație de roșu și galben poate să vă aducă o ținută greu de ignorat. Puteți alege detalii subtile precum o geantă galbenă, o pereche de pantofi galbeni sau accesorii aurii, adăugate la o ținută roșie.

Pe de altă parte puteți să purtați și un maiou galben sub un sacou roșu supradimensionat, pentru ca la final să aveți o ținută elegantă.

culori combinate cu rosu
Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Model de carouri și roșu

Roșu poate să fie combinat și cu nenumărate texturi și modele, printre care se află și carourile. Puteți alege să purtați o cămașă sau fustă în carouri, iar una dintre aceste 2 articole vestimentare să fie o roșie.

Puteți alege în egală măsură și au fost în mini cu volane, pe care să o purtați alături de o cămașă supradimensionată, și o pereche de cizme pentru a crea un aspect mai elegant.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Gri și roșu

Chiar și griul se poate combina de minune cu roșu, în special dacă vă doriți să formați o ținută de birou, cu care cu siguranță nu veți da greș vreodată.

În special dat fiind faptul că griul este o nuanță rece, în ținuta formată roșul va predomina. Puteți să alegeți chiar și un costum gri de afaceri la care să adăugați o pereche de pantofi sau curea roșie, pentru un plus de culoare.

Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Verde și roșu

In egală măsură cu galben, nici verdele nu este purtat atât de des, în special în combinație cu roșu.

Cu toate acestea, puteți alege articole vestimentare din catifea, pentru a avea un material mai interesant, iar indiferent că veți alege aceste articole vestimentare într-o culoare de roșu sau verde, completând ținuta așa cum vă doriți, veți obține un look special și potrivit.

combinatii reusite cu rosu
Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Roșu deschis și roșu închis

Nu este nimic greșit dacă veți dori să formați o ținută all red, însă cu toate acestea ar trebui să știți cum să alegeți articolele vestimentare, în special în ceea ce privește nuanța lor. Se recomandă să alegeți articole vestimentare în tonuri diferite de roșu, pentru a avea un joc de nuanțe, în cazul în care vă doriți ca această ținută să fie alcătuită din mai multe articole vestimentare și nu doar dintr-o singură piesă. De exemplu, puteți să alegeți o pereche de pantaloni roșii, la care s-a adăugat și o geacă de piele roșie, în tonuri diferite, dar și un top negru, pentru a atenua din culoare. Este recomandat de către experții în modă să adăugați un strop de roșu, în momentele în care vă doriți ca ținuta să simbolizeze putere și hotărâre.

Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Roșu și albastru închis

Exact cum roșul se poate purta cu albastru deschis, la fel se poate purta și cu albastru închis, pentru o atmosferă de grandoare. Puteți alege să purtați o rochie de un albastru închis cu o jachetă roșie sau cu o pereche de pantofi roșii pentru a vă îmbunătăți întreaga apariție.

Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Printuri și roșu

Exact ca în cazul modelului în carouri, puteți alege și nenumărate alte printuri, care să se potrivească cu articolele vestimentare roșii. Este cunoscut deja faptul că roșu va rămâne elegant indiferent de combinația pe care o veți face, însă cu toate acestea puteți alege să purtați o pereche de pantaloni sau fustă cu imprimeu animal, care va arăta foarte bine alături de un pulover supradimensionat roșu sau un tricou cu guler roșu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Roșu și roz

O combinație foarte plăcută de primăvară este reprezentată și de roșu și roz. Indiferent că este vorba despre rozul dulce, cel piersicuță sau cel aprins, cu siguranță în momentul în care veți crea o ținută din 2 piese, la care veți alege o nuanță diferită de roz și una de roșu, ținuta va rămâne elegantă și totodată jucăușă.

Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Alb-negru cu roșu

Cine a spus că nu puteți combina alb negru și roșu? Această combinație este una mai mult decât reușită, iar pentru a duce ținuta în actualități și tendințe, puteți alege o geacă de piele obișnuită neagră sau un bomber, la care să adăugați o pereche de pantaloni negri, cu un top alb și o geantă, dar și o pereche de pantofi roșii.

Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Roșu și argintiu

Chiar și roșu și argintiu pot face adevărate miracole în special dacă alegeți această ținută să o purtați la un eveniment important. Acesta este reprezentat ca fiind un ansamblu orbitor, în special dacă aceste nuanțe sunt combinate în aceeași rochie, de exemplu, dat fiind faptul că roșu va adăuga rochiei o notă îndrăzneață, iar detaliile argintii, vor aduce strălucire ținutei. Indiferent că argintiul se va afla printre articolele vestimentare purtate sau printre accesorii, cu siguranță veți îndrepta ținuta către o apariție de succes.

haine cu rosu
Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]

Roșu și bej

Nu în ultimul rând, roșul se potrivește de minune și cu bej. Aflați că această combinație de culori într-o ținută vestimentară oferă o eleganță discretă. Indiferent că veți alege să purtați un top roșu cu o pereche de pantaloni bej sau o rochie bej cu modele roșii, veți emana rafinament indiferent de locul în care urmează să mergeți. Alegerea este una versatilă care se potrivește la diferite ocazii, inclusiv la mediul profesional.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

Culori care merg bine cu roșu[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies