Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple

Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple
Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre organizarea eficientă a dulapului cu haine!

Organizarea unui dulap poate părea uneori o sarcină copleșitoare, dar cu ajutorul unor metode simple, orice femeie poate face acest proces de organizare mult mai relaxant. Află din rândurile următoare cum îți poți organiza dulapul, în câțiva pași simpli!

Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple

Nu împături hainele

Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple[Sursa foto: freepik]

Prima metodă prin care îți poți organiza eficient dulapul este să nu mai împăturești hainele în mod tradițional, ci să le rulezi pentru a economisi spațiu și pentru a preveni formarea cutelor.

De asemenea, o altă variantă este să îți așezi hainele vertical în dulap pentru a le face mai ușor accesibile și pentru a-ți vedea întreaga garderobă. Este recomandat să îți împăturești blugii de patru ori, împăturindu-i pe jumătate.

De asemenea, înainte de a începe organizarea dulapului, este necesar să îți eliberezi întreg dulapul și să cureți cu atenție fiecare compartiment. Poți începe prin ștergerea praful de pe rafturi, bare de agățat, pereți și plinte.

Citește și: Combinațiile de culori care te vor scoate din anonimat. Tendințe primăvară-vară 2024

Scapă de hainele pe care nu le mai porți

Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple[Sursa foto: freepik]

O altă metodă eficientă de organizare a dulapului este să alegi articolele vestimentare care te fac fericită și să scapi de hainele nefolositoare. Reducerea la minim a hainelor din dulap va crea un mediu mai ordonat și mai relaxat și, totodată, va fi o bucurie pentru alte persoane, în cazul în care decizi să îți vinzi sau să îți donezi piesele vestimentare.

Astfel, concentrează-te pe ceea ce vrei să păstrezi în loc să te gândești la hainele de care vrei să scapi, pentru ca procesul să fie mult mai ușor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ce trebuie să porți la petrecerea burlăcițelor. Reguli pe care nu trebuie să le încalci pentru a nu supăra mireasa!

Organizează-ți dulapul după tipul articolelor și culoare

Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple[Sursa foto: freepik]

De asemenea, este recomandat ca femeile care își doresc un refresh al dulapului să își organizeze piesele vestimentare după tipul acestora și după culoare. Cu alte cuvinte, bluzele trebuie să fie într-o secțiune, toate sacourile împreună, toate blugii în același loc. Ulterior, fiecare piesă vestimentară se așează în funcție de culoare. În acest fel, dulapul va arăta mult mai ordonat iar femeile vor economisi mai puțin timp dimineața când își caută prin garderobă.

Folosește umerașe subțiri

Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple[Sursa foto: freepik]

Un truc pe care nu multe doamne îl cunosc este înlocuirea umerașelor voluminoase cu unele subțiri din fetru pentru a economisi spațiu și pentru a preveni alunecarea hainelor. De asemenea, poți adăuga bare de agățat suplimentare pentru a maximiza folosirea spațiului din dulap.

Folosește umerașe speciale pentru a optimiza spațiul pentru eșarfe, cravate, curele și pantaloni.

Mai mult decât atât, poți incorpora sutienele unele în altele, cât și gențile, punând gențile mai mici în interiorul celor mai mari. Însă, o altă variantă este să folosești umerașe pentru genți, pentru a le menține forma și pentru ca dulapul să arate mai puțin aglomerat.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cumpără cutii de depozitare

Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple[Sursa foto: freepik]

Utilizarea cutiilor de depozitare sunt un alt truc eficient în procesul de organizare al dulapului. Acestea pot fi folosite atât pentru haine, cât și pentru accesorii și lenjerie intimă. Astfel, alege cutii de calitate care să se potrivească esteticii dulapului tău, care să ofere protecție împotriva murdăriei sau a mirosurilor.

Fiecare raft trebuie să aibă un scop

Cum să îți organizezi dulapul în 6 moduri simple[Sursa foto: freepik]

Dacă ai norocul de a avea un dulap cu multe rafturi încorporate, folosește-le în avantajul tău. Este important să utilizezi fiecare spațiu disponibil într-un mod eficient, astfel încât să maximizezi capacitatea de depozitare și să ai acces ușor la lucrurile de care ai nevoie.

Te invitam si mâine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum să porți colanții în mod corect? Tot ce trebuie să știți

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies