Culori pe care să le porți în 2023 pentru noroc

Culoarea anului 2023 Feng Shui
Culoarea anului 2023 Feng Shui este roz fucsia

Citește în articolul de mai jos care sunt culorile care îți aduc în 2023 mai mult noroc și cum trebuie să le integrezi corect în viața ta.

Anul 2023 a debutat în forță, iar în acest an, câteva nuanțe te vor ajuta să găsești echilibrul și bunăstarea în viața ta.

 

Conform experților în Feng Shui, există mai multe culori cu care vei putea atrage norocul în 2023, așa că încearcă să le porți cât mai des pentru a avea noroc la bani, în carieră ori în dragoste.

Culoarea anului 2023 Pantone
Culoarea anului 2023 Pantone este Viva Magenta[Sursa foto: Unsplash]

Multe persoane nu știu că pot atrage norocul nu doar cu ajutorul gândurilor bune, ci și cu ajutorul culorilor. Fie că este vorba despre decorarea casei, a biroului sau de hainele pe care le porți, încearcă să alegi culorile care să îți aducă o stare de bine. Dacă ți se pare că aceste nuanțe sunt mult prea îndrăznețe și nu ești în asentimentul lor, poți să le porți la accesorii, bijuterii, portofel, geantă sau pantofi.

Moda este extrem de versatilă și, cu siguranță, vei găsi cum să incluzi aceste culori în garderoba ta. Institutul Pantone  a ales pentru anul 2023 culoarea Viva Magenta, o nuanță curajoasă, care transmite optimism și bucurie.

„Este o culoare curajoasă, care transmite optimism și bucurie și știm că avem cu toții nevoie mare de asta”, spune Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone, citată The Guardian.

 

Nu este o culoare ușor de asortat sau de purtat, însă transmite un mesaj puternic, atrag atenția criticii vestimentari. „Trăim într-o perioadă în care foarte mulți oameni au fost agresivi; este necesar pentru a merge mai departe”, a declarat Laurie Pressman, vicepreședinte Pantone.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Culori 2023 noroc
Ce culori aduc norocul in 2023[Sursa foto: Unsplash]

„Avem nevoie de curaj, dar căutăm ceva care să promoveze bucuria și să fie distractiv. Viața de acum este neconvențională și provocatoare din multe puncte de vedere – căutăm lucruri care să ne ajute să evadăm.”, a mai declarat aceasta.

Culoarea anului 2023 Feng Shui

Începând cu data de 22 ianuarie 2023, începe în zodiacul chinezesc anul Iepurelui de Apă. Acesta se va întinde până la data de 22 februarie 2024.

Potrivit principiilor Feng Shui, elementul puternic al acestui an va fi focul, iar culoarea norocoasă va fi roz fucsia, o culoare extrem de puternică.

Ce culori să porți ca să ai noroc în 2023

Roz fucsia

Roz fucsia este o culoare vibrantă, care îmbină tonuri de roșu și violet, considerate culori ale norocului.  În ideologia Feng Shui, rozul este asociat cu dragostea, precum și cu căsătoria și este legat de inocență și de puritate.

Persoanele care se înconjoară de această culoare se vor simți liniștite și relaxate, însă această nuanță ar trebui folosită cu moderație, pentru a nu exagera.

Culoare an 2023
Culoare an 2023 aleasa de specialisti[Sursa foto: Unsplash]

Roșu

Roșul este, de asemenea, o culoare extrem de puternică și este asociată încă din cele mai vechi timpuri cu norocul, cu bogăția, cu victoria și cu prosperitatea în mai multe culturi.  De asemenea, această nuanță este asociată des și cu pasiunea și cu dragostea, așa că aduce o energie pozitivă în dormitor, precum și în ieșirile în oraș.

Poartă haine și accesorii roșii la întâlnirile cu persoana iubită, apelează mai des la manichiura cu nuanța roșie, precum și la rujul roșu. La fel ca la roz, folosește cu moderație roșul și nu te transforma în Scufița Roșie atunci când pleci undeva.

Citește și: Culoarea albastru: semnificație, cum o purtăm și cum o accesorizăm

Verde

Verdele este o altă culoare versatilă și este asociată cu abundența, sănătatea și echilibrul. Pentru o viață armonioasă, înconjoară-te de lucruri în această nuanță, de plante vii verzi, care îți vor aduce în casă armonie și echilibru, dar și un aer mai curat în locuință. De asemenea, multe persoane folosesc tapet pe unul dintre pereți cu imagini din natură, mai ales în dormitor, iar acest lucru poate aduce o stare de relaxare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Albastru

Pentru a activa creativitatea intelectuală în anul 2023, apelează mai des la ținute și accesorii albastre la locul de muncă. Purtând această nuanță, vei putea comunica mai rapid și vei fi mai ascultat la locul de muncă de către colegi sau de către superiori.

Citește și: Află care sunt tendințele în modă în anul 2023

Cum mai poți atrage norocul de partea ta

 

Pe lângă hainele pe care le porți atunci când pleci de acasă, poți integra culorile norocoase și în locuința ta.

Citește și: Feng Shui 2023. Ce culoare se poartă la portofele anul acesta

Biroul are nevoie de folosirea unor color vii pentru a crea un sentiment de concentrare. De asemenea, culorile pastelate și moi pot crea o atmosferă relaxantă în dormitor, iar odihna va fi mai plăcută. În bucătărie, este nevoie de culori luminoase și îndrăznețe, care să creeze o atmosferă energică, iar masa să se transforme într-o adevărată plăcere. Câteva fructe colorate pe masă, precum și ustensile viu colorate vă pot ajuta să creați o încăpere colorată.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce formă de unghii ți se potrivește. Trucuri utile pentru a alege cea mai bună manichiură

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies