Culorile anului 2019 în modă: se poartă roz pudrat, burgundy, lila

Culorile anului 2019 în modă: se poartă roz pudrat, burgundy, lila
Culorile anului 2019 în modă: se poartă roz pudrat, burgundy, lila

Culorile anului 2019 în modă vor reflecta tendințele spre care se îndreaptă întreaga industrie a fashion-ului, și anume: eleganță, rafinament, originalitate și prestanță.

Cu atât mai mult, nuanțele în modă reprezintă primul impact vizual dintre ținută și ochiul privitorului; nuanța va eclipsa întotdeauna modelul și croiala unui articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte, lucru valabil și în cazul accesoriilor.

Care sunt culorile anului 2019 în modă?

Culorile anului 2019 în modă reprezintă, de fapt, linia pe care o vor urma designerii de fashion și tendințele care vor fi adoptate de majoritatea populației din acest punct de vedere.

Desigur că, mai ales în materie de cromatică, există foarte mulți nonconformiști care preferă să se ghideze după propriile gusturi, acesta fiind motivul pentru care articolul de față prezintă câteva aspecte general valabile pentru moda anului 2019 și cromatica acesteia. Culorile anului 2019 în modă sunt:

Roz pudrat

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

este o culoare care nu se va demoda niciodată și se va purta din ce în ce mai mult. În 2019, rozul pal înseamnă eleganță și rafinament, întrucât o ținută dirijată de această nuanță transmite încă de la primul contact vizual ideea de scump. Un alt motiv pentru care rozul pal este una dintre culorile anului 2019 îl constituie adaptabilitatea, rozul pal putând fi purtat atât pe o rochie de mireasă, cât și pe un pardesiu gros în prag de iarnă.

Eșarfele, pălăriile franțuzești sau gențile în nuanța aceasta de roz pudrat dau un ton extrem de luxos întregii ținute, dar și un aer primăvăratic, romantic, de inspirație vintage.

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

HOROSCOP primăvara 2019, cu Mihai Voropchievici. Berbecii îşi vor cumpăra o casă, Leii se vor îndrăgosti

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies