Cum a aflat Catinca Roman că mama ei s-a stins din viață? Sora Oanei Roman a făcut mărturisiri halucinante „În noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc!”

Cum a aflat Catinca Roman că mama ei s-a stins din viață? Sora Oanei Roman a făcut mărturisiri halucinante „În noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc!”
Cum a aflat Catinca Roman că mama ei s-a stins din viață? Sora Oanei Roman a făcut mărturisiri halucinante „În noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc!”

Catinca Roman a vorbit despre doliu și despre momentul în care a aflat că mama ei s-a stins din viață.

Catinca și Oana Roman trec încă prin momente grele, după ce mama lor, Mioara Roman, s-a stins din viață.

Ce spune Catinca Roman despre doliu și cum a aflat că mama ei s-a stins din viață

Citește și: Care sunt cele mai frumoase amintiri ale Catincăi Roman legate de regretata ei mamă, Mioara Roman. „Toată ziua stăteam cu bona mea.”

Catinca Roman, Mioara Roman și Calina
Catinca Roman, Mioara Roman și Calina[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii.” Catinca Roman, atac la adresa lui Petre Roman, după ce nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman

Catinca Roman a vorbit, în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu, despre ce înseamnă pentru ea perioada doliului și faptul că i se pare ceva absurd, deoarece este ceva extrem de subiectiv în asta. Cât despre moartea mamei sale, Catinca Roman a spus că nu crede în lucrurile care nu pot fi explicate, însă în noaptea în care s-a întâmplat nefericitul eveniment, atât ea, cât și fiica ei Calina, nu au putut să doarmă deloc și au fost extrem de agitate.

Vestea morții mamei sale a venit chiar de la sora ei, Oana Roman, care a sunat la 4 dimineața. „Chestia cu doliul mi se pare absurdă. Chiar e o chestie ortodoxă, în primul rând, nu toată lumea are aceeași religie. La asiatici albul este doliu, care la noi este pentru nuntă. Este o chestie extrem de subiectivă. E o poveste interesantă. Sunt oarecum neîncrezătoare în chestii care nu se pot explica științific, deși ele există și ființa e pe primul loc.
Cu toate astea, în noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc. Nu că am avut o insomnie, ci eram extrem de trează și agitată. Am simțit o agitație interioară, iar același lucru a simțit și Calina. Ne-am vorbit după, drept care, la 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram extrem de trează. Ea mi-a scris ce s-a întâmplat și după m-a sunat, pentru că era plecată în străinătate.”,
a
spus Catinca Roman.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Motivul pentru care Calina nu a participat la înmormântarea bunicii sale

Calina
Calina[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui alt interviu, Catinca Roman a spus motivul pentru care fiica ei nu a putut participa la înmormântare.  „Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop.

Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!”, a povestit Catinca Roman.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Mă cam lua la rost. Sunt lucruri care pentru ea erau foarte importante și eu fac așa, cum făcea ea.” Oana Roman, despre lecția de stil și eleganță pe care a primit-o de la mama sa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies