Cum a ajuns Ioana Ginghină să slăbească și să ajungă la silueta mult visată? „E incredibil. Am slăbit foarte mult!”

Cum a ajuns Ioana Ginghină să slăbească și să ajungă la silueta mult visată? „E incredibil. Am slăbit foarte mult!”
Cum a ajuns Ioana Ginghină să slăbească și să ajungă la silueta mult visată? „E incredibil. Am slăbit foarte mult!”

Ioana Ginghină a vorbit despre cum a ajuns la silueta mult visată de ea.

Ioana Ginghină, cunoscuta și îndrăgita actriță, a ținut să facă un videoclip pe rețele de socializare în care să le arate urmăritorilor săi cât de mult a slăbit după ce a introdus carnea înapoi în viața ei. Aceasta nu a mai consumat proteina animală timp de opt ani, iar chiar dacă s-a simțit bine în anumite momente, rezultatele nu au apărut. A rămas uimită de ce anume poate face carnea pentru organism și are grijă să nu o combine cu carbohidrații.

Uitându-se e în oglindă, aceasta a mărturisit că nu a mai văzut astfel de rezultate de multă vreme.  „Am ajuns acasă, m-am demachiat și vreau să vă arăt ceva. Am slăbit foarte mult doar mâncând carne. E incredibil ce poate să facă proteina din carne pentru corp. Mi s-a mai dus și de aici, mi se vede osul acesta. Nu mi se mai vedea osul acesta din tinerețe. Doar cu mâncare.
Nu pot să spun că am ținut vreo dietă, nici sport nu am prea făcut. Săptămâna asta nu am făcut deloc. Am slăbit foarte mult în zona abdomenului. Nu am mâncat opt ani carne și m-am simțit foarte bine, dar uitați-vă ce poate face proteina animală. Acum nu vă imaginați că mănânc carne cu pâine, salate cu carne.”,
a spus Ioana Ginghină.  

Actrița avea un stil de viață sănătos, însă ajungea mereu în perfuzii

Citește și: Ioana Ginghină, despre lecția importantă de viață pe care a primit-o de la mama sa: „Mama îmi spunea întotdeauna că cea mai bună minciună este adevărul.”

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ioana Ginghină, adevărul despre frații săi! Actrița a vorbit deschis despre escapadele romantice ale tatălui său: „De fratele meu din America am știut din totdeauna. Sora nici nu știu cum arată.”

Ioana Ginghină a povestit, în cadrul emisiunii de Cătălin Măruță, despre alegerile sale făcute pe o perioadă de opt ani, timp în care a fost vegană, însă și-a dat seama că toate mâncărurile procesate pe care le mănâncă nu ajută deloc să fie mai sănătoasă.

Ajungea lunar la perfuzii din cauza lipsurilor din corp, astfel că a conștientizat că ceva nu e bine. „La mine, preocuparea numărul 1 e să fiu sănătoasă și preocuparea numărul 2 este să arăt bine. Cumva nu mai puteam. Să fiu sănătoasă se putea cu partea de vegan, dar ca să mai arăt bine nu se mai putea după vârsta de 40 și mă chinuiam, mă duceam la nutriționist și îmi spunea că trebuie să mănânc 2 grame/kilogram de proteină.
Câtă linte, câtă mazăre și era și destul de procesat tot ce mâncam, burgeri vegani. Plus că eram o dată pe lună la perfuzii cu B12. Și stând eu acolo la perfuzii, am zis „Ce e asta? Asta e fake. Cu fierul sunt la pământ, cu B12 pe venă, dar eu sunt vegană și mă și laud că ce bine e.” Și am zis să încep cu cărniță. A început de la fiică-mea, că ea a zis că nu mai mănâncă carne.
Avea 8 ani și în casă pentru cine gătești?”,
a povestit Ioana Ginghină.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ioana Ginghină, adevărul despre frații săi! Actrița a vorbit deschis despre escapadele romantice ale tatălui său! „De fratele meu din America am știut din totdeauna. Sora nici nu știu cum arată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies