Ioana Ginghină, adevărul despre frații săi! Actrița a vorbit deschis despre escapadele romantice ale tatălui său! „De fratele meu din America am știut din totdeauna. Sora nici nu știu cum arată.”

Ioana Ginghină, adevărul despre frații săi! Actrița a vorbit deschis despre escapadele romantice ale tatălui său! „De fratele meu din America am știut din totdeauna. Sora nici nu știu cum arată.”
Ioana Ginghină, adevărul despre frații săi! Actrița a vorbit deschis despre escapadele romantice ale tatălui său! „De fratele meu din America am știut din totdeauna. Sora nici nu știu cum arată.”

Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri neștiute despre familia sa.

Ioana Ginghină este o cunoscută actriță, care se află de mulți ani în lumina reflectoarelor, timp în care viața sa personală a fost dezbătută atât în emisiunile de scandal, cât și în ziare și tabloide.

Astfel, de-a lungul timpului s-au scris numeroase lucruri despre familia actriței. Acum, însă, invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată pe Kanal D2, Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre viața sa.

Citește și: Ioana Ginghină, declarații neașteptate despre anii în care a fost vegană. A ales un stil de viață sănătos, însă ajungea lună de lună la perfuzii. „Mă chinuiam.”

Ioana Ginghină, adevărul despre frații săi! Actrița a vorbit deschis despre escapadele romantice ale tatălui său
Ioana Ginghină și sora sa, Elena [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ioana Ginghină, tensiuni în relația cu fiica sa! Cum este actrița în rolul de mamă de adolescentă: „Eu întotdeauna am susținut că părintele nu trebuie să fie prieten. Nu sunt permisivă.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ioana Ginghină mai are un frate și o soră din partea tatălui

Ioana Ginghină, adevărul despre frații săi! Actrița a vorbit deschis despre escapadele romantice ale tatălui său
Ioana Ginghină și tatăl său [Sursa foto: Instagram]

De-a lungul timpului, Ioana Ginghină a avut numai cuvinte de laudă la adresa părinților săi, în special la adresa tatălui, cu care are o relație specială. Cu toate acestea, Dan Ginghină a avut mai multe escapade romantice din care au rezultat doi copii.

Astfel, pe lângă Elena Ginghină, sora sa de mamă și de tată, Ioana Ginghină mai are un frate și o soră din partea tatălui. 

De fratele meu din America am știut din totdeauna, de când s-a putut. Nu știu o anume discuție în care să mi se fi spus. Știam că există, adică vorbeau și bunicii de existența lui, am știut din totdeauna.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tatăl meu a fost un tată extraordinar și un soț extraordinar, pentru că a fost alături de noi.

În conceptul lui de tată, cum știa el mai bine, a fost un tată foarte bun. Înainte de familia asta a mai fost căsătorit o dată cu o soție care a fugit în America. De acolo a rezultat un copil. La momentul respectiv el a obținut acest copil prin divorț. S-a gândit că pentru binele copilului respectiv e mai bine să îl lase să se ducă la mamă.

Între căsătoria cu mama și cealaltă căsătorie a mai avut o fetiță, cu 2-3 ani mai mare decât mine, pe care nu o cunosc. Pe fratele din America l-am văzut și ținem legătura pe social media. L-am văzut de două ori în viața mea. E cu 8 ani mai mare decât mine. Sora asta nici nu știu cum arată.

Mama știa de tot dinainte și cumva și-a asumat.

Tata plătea pensie alimentară pentru sora mea, Dana. Știa de Mihail. În perioada când era în America, el mai venea în România. A mai venit de 2-3 ori. Eram prea mică. Auzeam că a venit cu mama lui. Nu știu de ce nu ne vedeam. Erau alte timpuri. Era o rușine. Mai ales că era pe vremea lui Ceaușescu și ei trăiau în America. Tata nu a fost niciodată membru de partid din cauza asta, nu a putut lua funcție de conducere. Tata era asuprit că are rude în străinătate, mai era și intelectual .”, a povestit Ioana Ginghină.   



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Alex Velea și Antonia, polițistul bun și polițistul rău!? Ce educație le oferă copiilor: „Antonia este mai exigentă! Eu am fost prea prieten cu băieții mei și acum nu prea am mare autoritate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies