Cum a ajuns Mihai Dedu să piardă controlul kilogramelor în plus? „Mâncatul după ora 00:00, seară de seară! S-a acumulat și stres, oboseală, carbohidrați.”

Cum a ajuns Mihai Dedu să piardă controlul kilogramelor în plus? „Mâncatul după ora 00:00, seară de seară! S-a acumulat și stres, oboseală, carbohidrați.”
Cum a ajuns Mihai Dedu să piardă controlul kilogramelor în plus? „Mâncatul după ora 00:00, seară de seară! S-a acumulat și stres, oboseală, carbohidrați.”

Prezentatorul TV a vorbit despre momentul în care a reușit să scape de kilogramele în plus.

Mihai Dedu a fost invitat în cadrul podcastului moderat de către Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre cea mai revelatoare experiență din viața sa. Prezentatorul TV a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme, într-un timp scurt, după ce s-a confruntat cu grave probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus.

Stilul de viață care l-a adus pe Mihai Dedu în stadiul în care să se lupte cu kilogramele în plus

Citește și: Cum a reușit Mihai Dedu să slăbească 30 de kilograme în 4 luni și cât de mult l-a ajutat fiul său în acest proces? „A zis că nu crede în așa ceva. A fost acel medicament de care am avut nevoie.”

Cum a ajuns Mihai Dedu să piardă controlul kilogramelor în plus?
Mihai Dedu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mihai Dedu vorbește despre echilibrul în alimentație: „Există și momente când poți să faci exces. Nu se întâmplă absolut nimic, dar să nu devină o obișnuință.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vedeta de televiziune a explicat care au fost greșelile ce l-au adus în stadiul în care a ajunsese să cântărească 130 de kilograme.

 „ Mâncatul după ora 00:00, seară de seară. S-a acumulat și stres, oboseală, carbohidrați. Cântăreau îngrozitor de tare. Mai întâi pe abdomen, după pe picioare și unde s-au mai pus. Nu țin cont, vin și te lovesc direct. Dintr-un om de sport, am ajuns să fiu și sedentar.

Nu mai făceam nici mișcare, pentru că toate orele de noapte pe care le pierdeam, trebuia să le recuperez prin somn dimineața, până spre prânz, când veneam la redacție și iar ne prindea noaptea .”, a spus prezentatorul TV.

Cât de mult s-a chinuit Mihai Dedu să slăbească?

Cum a ajuns Mihai Dedu să piardă controlul kilogramelor în plus?
Mihai Dedu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Mihai Dedu a mărturisit că la început nu vedea niciun rezultat, însă, ulterior, cu multă muncă și ambiție, a reușit să slăbească 36 de kilograme în aproximativ 10 luni.

Timp de 30 de zile aproape că nu am dat un gram jos. Înnebunisem. Nu mai știam ce să fac. M-am înfometat, tocmai să merg cu spatele, deși eu vreau spre înainte. Nu a mers.

Eram eu împotriva mea. De ce? Unde am greșit? De ce nu merge? Refă calculele, ia-o de la capăt. Apoi a ieșit soarele după furtună. A fost incredibil. La un moment dat, dimineața urcat pe cântar, seara urcat pe cântar. 700-1000 de grame. La un moment dat nu mă mai opream. Cum o dai nu e bine. În sinea mea am zis că și dacă se întâmplă ceva, acum mi-am demonstrat că se poate.
Doctorul a zis că așa ceva nu se poate. Nu am fost doar la el, am mai fost la două competențe în materie, doi doctori excelenți, fără să le spun nimic
.”, a mai povestit prezentatorul TV.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri? „Fetelor, dacă vreți să aveți un ten frumos, aceasta este soluția! Am o stare faină!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies