Mihai Dedu vorbește despre echilibrul în alimentație: „Există și momente când poți să faci exces! Nu se întâmplă absolut nimic, dar să nu devină o obișnuință.”

Mihai Dedu vorbește despre echilibrul în alimentație: „Există și momente când poți să faci exces! Nu se întâmplă absolut nimic, dar să nu devină o obișnuință.”
Mihai Dedu vorbește despre echilibrul în alimentație: „Există și momente când poți să faci exces! Nu se întâmplă absolut nimic, dar să nu devină o obișnuință.”

Prezentatoarul TV are anumite reguli după care se ghidează în ceea ce privește alimentația.

Mihai Dedu, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară, a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Vedeta ajunsese să cântărească 130 de kilograme, iar analizele sale erau îngrijorătoare.

În acel moment, Mihai Dedu a luat decizia de a face o schimbare în viața sa și a pus piciorul în prag, adoptând astfel un stil de viață sănătos.

Ajuns la vârsta de 57 de ani, prezentatorul TV a ajuns să slăbească 36 de kilograme în aproximativ 10 luni, având o voință de fier și o dorință nemărginită de a-și schimba stilul de viață și a-și menține sănătatea.

Acum, Mihai Dedu a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre echilibrul în alimentație.

Mihai Dedu vorbește despre băuturile dulci

Citește și: Ce și-a dorit Mihai Dedu de ziua sa de naștere. Prezentatorul TV a împlinit 57 de ani „Material nu aștept nimic. Lucrurile nu înseamnă în viață doar partea materială.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mihai Dedu vorbește despre echilibrul în alimentație
Mihai Dedu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mi s-a părut că sunt nesimțit de-a dreptul cu mine însumi! Din 38 de analize de sânge, 30 sunt cu roșu. Eram praf.” Mihai Dedu, probleme grave de sănătate! Cum a trecut peste perioada dificilă?

Prezentatorul TV a ținut să tragă un semnal de alarmă asupra băuturilor dulci, despre care spune că sunt foarte periculoase.

Îmi plăceau băuturile dulci. Atenție, e grav de tot ce spun acum! Băutura dulce, indiferent cât alcool are, spui că nu e tărie, nu e spirtoasă. E nu, vezi de treabă că se adună .”, a spus vedeta.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Ce spune Mihai Dedu despre momentele în care poți să faci exces?

Mihai Dedu vorbește despre echilibrul în alimentație
Mihai Dedu [Sursa foto: Facebook]

Mihai Dedu consideră că mai sunt momente în care poți să faci exces în alimentație, dar să nu devină o obișnuită și ulterior să compensezi prin mâncare sănătoasă.

Există și momente când poți să faci exces. Nu se întâmplă absolut nimic, dar să nu devină o obișnuință.

Poți să faci, dar să nu devină un stil de viață. Am mâncat și 7 sarmale, dar a doua zi, a treia zi, a patra zi am mers pe ceva ușor. Am mers spre ceva care nu m-a deranjat. Mergeți pe fructe. Fructe, știu, au fructoză, nimic de zis. Eu sunt bolnav după mere. Mănânc mere în neștire. Dacă ți-e poftă de ceva, nu face abuz. Ia și gustă.
Ia domnule 2 cartofi prăjiți, că n-o fi nenorocire, dar nu lua în fiecare zi. Ia o dată la nu știu cât timp
.”, a explicat prezentatorul TV.  



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Catrinel Sandu vorbește despre independența financiară! Ce le învață vedeta pe fiicele sale? „În momentul în care îți pierzi libertatea asta, ți-ai pierdut orice fel de libertate!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies