Cum a ajutat-o pe Andreea Marin frumusețea în viața și cariera sa? „Au fost momente când frumusețea a însemnat atracție pentru public.”

Cum a ajutat-o pe Andreea Marin frumusețea în viața și cariera sa? „Au fost momente când frumusețea a însemnat atracție pentru public.”
Cum a ajutat-o pe Andreea Marin frumusețea în viața și cariera sa? „Au fost momente când frumusețea a însemnat atracție pentru public.”

Andreea Marin a vorbit despre avantajele și dezavantejele aduse de frumusețe, de-a lungul timpului și carierei sale.

Andreea Marin, îndrăgita și cunoscuta prezentatoare TV, gazda unei emisiuni care a ținut timp de ani întregi publicul cu ochii pe televizoare, a avut atât avantaje, cât și dezavantaje, în momentul în care și-a dorit să își facă propriul drum în viață. Invitată în cadrul podcastului realizat de a7tv, Zâna Surprizelor a mărturisit cum a reușit prin frumusețea ei, fața copilăroasă de cele mai multe ori, ochii vii din cap și felul debordant pe care îl avea să atragă publicul în toată perioada în care a fost prezentă pe micile ecrane.

 Cu toate acestea, unii șefi de la acea vreme cu care prezentatoarea TV a intrat în contact nu vedeau aceste calități ca fiind unele prietenoase pentru pupitrul de știri, spre exemplu, deoarece ei credeau că nimeni nu o va lua în serios.  “Au fost momente când frumusețea, ori fața mea copilăroasă, simpatică, ochii vii în cap au însemnat o atracție pentru public, așa s-a întâmplat. Dar pentru unii șefi de la vremea aceea, nu, eram prea copilăroasă, prea jucăușă ca să fiu la știri.
Știu că au fost discuții la vremea aceea. “Nu o să o ia nimeni în serios”,
a mărturisit Andreea Marin.

Cum a reușit Andreea Marin să treacă dincolo de sticla televizorului

Citește și: Andreea Marin, despre atmosfera din familie în copilăria sa și temerile din prezent cu privire la fiica ei. “Ai uneori și coșmaruri, nu e ceva ce alungi așa ușor din mintea ta”

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Andreea Marin a vorbit despre semnele depresiei. Ce a învățat din terapie și cum s-a schimbat viața ei? „Niciun om în stare de oboseală cronică nu poate funcționa normal.”

Prezentatoarea TV a dat dovadă de curaj de fiecare dată când și-a propus să se implice într-un nou proiect, iar acest lucru i-a adus doar de câștigat, fiind deja cunoscută din toate campaniile pe care le are în

desfășurare de când nu mai este atât de des pe micile ecrane. În cadrul aceluiași podcast, vedeta a mai mărturisit că în momentul în care îți vezi de drumul tău și reușești să îi convingi pe cei din jur cu ceea ce ai în cap, nu doar prin aspectul exterior, dovedește că ulterior oamenii te vor îmbrățișa și dincolo de ecran, așa cum a fost și în cazul ei. 
“Dacă, totuși, îți vezi de drumul tău și convingi prin ce ai aici (nr. Cap), nu doar prin ceea ce oferă ca interfață aspectul exterior, iată că se dovedește în timp că oamenii te îmbrățișează dincolo de ecran.”,   a mai spus vedeta.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Marin, postare emoționantă pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale: „Exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies