Cum a anunțat-o Feli pe fiica sa că ea și tatăl ei au ales să meargă pe drumuri separate? „I-am explicat foarte frumos despărțirea! I-am explicat-o sub formă de poveste.”

Cum a anunțat-o Feli pe fiica sa că ea și tatăl ei au ales să meargă pe drumuri separate? „I-am explicat foarte frumos despărțirea! I-am explicat-o sub formă de poveste.”
Cum a anunțat-o Feli pe fiica sa că ea și tatăl ei au ales să meargă pe drumuri separate? „I-am explicat foarte frumos despărțirea! I-am explicat-o sub formă de poveste.”

Artistei i-a fost destul de greu să o facă pe fiica sa să înțeleagă că mami și tati nu mai formează un cuplu.

Feli a fost invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Artista i-a explicat de la bun început Norei Luna că mami și tati nu mai formează un cuplu, fiind deschisă cu aceasta.

Cât de greu i-a fost lui Feli să gestioneze despărțirea în fața fiicei sale?

Citește și: Feli, despre momentul despărțirii dintre părinții ei. Cum a ajuns să se maturizeze după acea întâmplare. „Eu i-am zis mamei să divorțeze. Mi-am însușit un rol de bărbat în viața mea.”

Cum a anunțat-o Feli pe fiica sa că ea și tatăl ei au ales să meargă pe drumuri separate?
Feli [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cine este Feli Donose. “Vreau să știu să separ rolul de mamă de Felicia femeia.”

Deși la început a fost destul de dificil pentru artistă, ulterior, cu multă răbdare din partea mamei sale, Nora Luna a înțeles că părinții săi nu se mai iubesc ca un cuplu, dar o iubesc pe ea necondiționat.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."- stirilekanald.ro

Eu i-am spus. I-am explicat foarte frumos despărțirea. I-am explicat-o sub formă de poveste, pentru că și ea este la fel, are o imaginație foarte bogată și îi place să viseze, să își imagineze. Am reluat firul, i-am spus cum ne-am cunoscut eu cu tatăl său. I-am făcut un curs firesc al vieții și i-am spus că într-o zi am realizat că ne certăm foarte des și nu am mai fost fericiți împreună.

De aceea, am ales să ne despărțim, dar să rămânem prieteni și cel mai important, părinții ei. A fost greu în primul an și un pic, mai ales pentru mine. Dacă mergea în Constanța în vizite, mă întreba eu de ce nu m-am născut acolo, să locuim toți 3. Sau invers, îmi zicea că tati de ce nu s-a născut în București, să locuim toți 3. Atunci eu trebuia să fiu o șmecheră și să îi spun de bunici, unde s-au născut, în orașe diferite și i-a adunat Dumnezeu pe toți în același loc.
Am încercat să îi explic, să fiu mai fermă și când mai întreba ea de ce nu mai sunt soția lui tati, acum îi spun că nu îl mai iubesc pe tati ca pe un bărbat, îl iubesc ca pe un prieten. S-a dus iubirea aia. Ne-am despărțit pentru că nu ne mai iubeam ca soț și soție. Nu este nicio problemă. Tati poate să se îndrăgostească de altă femeie, eu pot să mă îndrăgostesc de alt bărbat.
Niciodată iubita lui tati nu va fi mama ta și niciodată iubitul lui mami nu va fi tatăl tău. Vor fi prietenii tăi, dacă tu vrei
.”, a povestit Feli.

Cum a anunțat-o Feli pe fiica sa că ea și tatăl ei au ales să meargă pe drumuri separate?
Feli și fiica sa [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies