Cum a fost copilăria lui Laurențiu Reghecampf și cine l-a făcut să meargă pe drumul sportului? “A fost cel care m-a împins foarte tare să fac fotbal.”

Cum a fost copilăria lui Laurențiu Reghecampf și cine l-a făcut să meargă pe drumul sportului? “A fost cel care m-a împins foarte tare să fac fotbal.”
Cum a fost copilăria lui Laurențiu Reghecampf și cine l-a făcut să meargă pe drumul sportului? “A fost cel care m-a împins foarte tare să fac fotbal.”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre copilăria lui, dacă au existat anumite lipsuri în familie și cine anume l-a îndemnat spre fotbal încă de mic.

Laurențiu Reghecampf, cunoscutul antrenor de fotbal, are o familie fericită și o carieră de succes pentru care este cunoscut în țară și în străinătate. Puțin știu însă că pasiunea lui a început undeva în copilărie, iar în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre acest subiect. A mărturisit că nu a dus niciodată lipsă de nimic, chiar dacă nu poate să facă comparație cu ceea ce are acum, însă părinții au reușit la acea vreme să îi ofere absolut tot ce a avut nevoie.

A recunoscut că nu știa să facă altceva decât carte și fotbal, iar ele au fost de fiecare dată pe primul loc.  “Copilărie, la nivelul la care eram noi, nu am avut nicio lipsă. Nu pot să fac comparație cu ceea ce am eu acum și ceea ce am trăit eu în copilăria mea. Dar ceea ce puteau să-mi ofere părinții mei la vremea respectivă, am avut absolut orice aveam nevoie.
Altceva nu am fost învățat să fac. (Nr. Despre fotbal). Carte și fotbal. La mine a fost fotbalul și școala.”,
a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Cine a fost cel care l-a îndemnat pe Laurențiu Reghecampf să facă fotbal

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cel care i-a insuflat sportul a fost chiar tatăl său, care l-a împins să facă asta, l-a susținut și l-a îndemnat foarte mult, uneori chiar obligându-l.

Cu toate acestea, acum îi datorează 100% faptul că a ajuns să joace și să antreneze la un nivel atât de înalt. Reghecampf a menționat că erau foarte apropiați și vorbea foarte mult despre sport, însă nu auzea destul de des “te iubesc” din gura lui, așa cum procedează oamenii în momentul de față. Este conștient că a trăit într-o altă generație, iar părinții lui, de asemenea, au trăit alte vremuri. 
“Tata a fost cel care m-a împins foarte tare să fac fotbal, el m-a susținut și m-a îndemnat foarte mult. M-a și obligat în anumite momente, deci 100% îi datorez lui faptul că am ajuns să joc și să antrenez la un nivel așa de mare. Eram foarte apropiați și vorbeam foarte mult de fotbal. Nu, sincer, lucrul acesta nu l-am auzit de foarte multe ori (nr.
Te iubesc). Cum procedăm noi în momentul de față. Noi suntem altă generație, ei au fost altă generație.”,
a mai spus antrenorul.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies