Cum a arătat copilăria lui Valentin Sanfira. Care erau atribuțiile sale în familie: „Neajunsurile astea ne-au învățat să fim oameni, să prețuim fiecare leuț pe care îl avem.”

Cum a arătat copilăria lui Valentin Sanfira. Care erau atribuțiile sale în familie: „Neajunsurile astea ne-au învățat să fim oameni, să prețuim fiecare leuț pe care îl avem.”
Cum a arătat copilăria lui Valentin Sanfira. Care erau atribuțiile sale în familie: „Neajunsurile astea ne-au învățat să fim oameni, să prețuim fiecare leuț pe care îl avem.”

Valentin Sanfira a vorbit despre copilărie și neajunsurile de la acea vreme.

Valentin Sanfira, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară, și-a deschis sufletul și a mărturisit mai multe lucruri despre viața și copilăria lui, în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu. Acesta a dezvăluit cum a fost învățat cu munca încă de mic, iar frații săi mai mari trebuiau să facă față treburilor grele din gospodărie și câmpului. Acesta era trimis adesea cu vacile, oile și curcile, însă a reușit să prețuiască munca și este conștient că acele lucruri l-au învățat cum să prețuiască tot ce are acum. 

Copilăria a fost grea pentru că erau foarte multe neajunsuri. Era o perioadă destul de grea pentru părinții mei, eu am înțeles, și eu,  și frații mei. Cel mai greu a fost pentru frații mei mai mari pentru că ei au trebuit să muncească fizic foarte mult. Au suferit poate mai mult decât mine pentru că erau mai mari și pretențiile din partea mamei erau mult mai mari.

Neajunsurile astea ne-au învățat să fim oameni, să prețuim fiecare leuț pe care îl avem, să prețuim munca în primul rând. Munca ne ajuta să fim bine.”, a povestit Valentin Sanfira.

Ce atribuții avea Valentin Sanfira la treburile gospodărești

Citește și: Cum se înțelege Valentin Sanfira cu socrii. Care este relația părinților cu cei doi: „Eu sunt foarte sincer și foarte direct, am pierdut de multe ori în viață din punctul acesta de vedere.””

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Valentina Sanfira
Valentina Sanfira[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume: „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”

O atribuție pe care artistul o avea când era mic era să hrănească de fiecare dată rațele, deoarece numărul lor atingea aproape suta. Era mereu atent cu ceea ce se întâmplă în familie și ducea muncile din curte.

Este mulțumit prin tot ce-a trecut, deoarece, chiar și acum, dacă are un ban, știe să îl prețuiască și știe rostul casei. 

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„La țară, dacă nu munceam, fiecare în funcție de vârsta lui,  eu era mai mic, mergeam cu oile, cu vacile, aveam grijă descurci, de rațe. Aveam la un moment dat 80-90 de rațe în curte care începeau să măcăne, nu din alea multe. La nouă dimineața, când era soarele pe cer, măcăneau de te înnebuneau, iar noi trebuia să tocăm la rațe  și eu mă ocupam de asta.

Frații mei mai mari mergeau la munci mai grele, la pădure, la lemne, la arat, la câmp. Lucrurile astea m-au făcut să fim oameni mai buni și să prețuim. Și acum, dacă am un ban, știut să-l prețuiesc, știu ce rost are casa.”, a mai spus Valentin Sanfira.

Valentina Sanfira
Valentina Sanfira[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Mi-a promis că mă ajută.” Ce intervenție dorește să facă Valentin Sanfira? Artistul a trecut pragul cabinetului medical

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies